2777
2789
عنوان

میگن از امروز سختگیری بیشتر شده برا سزارین کی خبر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 116 پست
اصن اونا بدنشون اماده تره ما همه تنبل ورزشی نداشتیم. بداخلاقن.هزار تا بخیه میخوره ادم. سوتی زیاد م ...

خوب ما مگه نمیتونیم ورزش کنیم ؟ کسی جلومونو گرفته ؟

الان خیلی خوب شده بیمارستانا کلی جاها من شنیدم مهربون شدن . لااقل خودم برا خودم دیدم !

چرا هزار تا بخیه ؟🤔 بی حسی میزنن درد نداره اون چندتا بخیه که . برای همه برش پرینه احتیاج نمیشه ! غول نسازید از طبیعی !

منم که شهر ه ی شهرم به عشق ورزیدن ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی فکنم بیمارستانا دونه دونه دارن حذف میشن هنوز همه نیستن

دقیقا همینطوره دکتر منم پاسارگاد و یاس سپید میرفت ایندفه بهم گفت دیگه نمیذارن سزارین اختیاری انجام بدیم. منم دکترمو باید عوض کنم البته اگه تا اونموقه همه ی بیمارستانا این کارو الزامی نکرده باشن😑

خوب ما مگه نمیتونیم ورزش کنیم ؟ کسی جلومونو گرفته ؟ الان خیلی خوب شده بیمارستانا کلی جاها من شنیدم ...

از اول باید ورزش میکردم ن الان ک 29سالمه .و تو نه ماهم و هیچ ورزش مخصوصی نکردم

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
2803
أخه من خيلي چيزا درباره زايمان طبيعي ايران شنيدم ك برام شده ترس و عذاب

نه عزیزم تحقیق کنید بیمارستانای خوب زیادن الان . خیلی جاها حتی همسرتونم حضور داره و قوت قلب میده بهتون . الان شرایط عوض شده 

از اول باید ورزش میکردم ن الان ک 29سالمه .و تو نه ماهم و هیچ ورزش مخصوصی نکردم

خوب عزیزم کم کاری از خودتون بوده دیگه . منم ورزشکار نبودم ولی تو بارداری از اول حواسم بود نرمش های مخصوص و تکنیک های تنفس رو انجام بدم و از نظر جسمی و روحی اماده کردم خودمو برای طبیعی . خیلی هم عالی بود با بی حسی اپیدورال

دقیقا همینطوره دکتر منم پاسارگاد و یاس سپید میرفت ایندفه بهم گفت دیگه نمیذارن سزارین اختیاری انجام ب ...

اخه دیگه کی شمام ی هفته فرق داری با من کجا برم دنبال دکتر تازه

فقط بلدن استرس وارد کنن

نه عزیزم تحقیق کنید بیمارستانای خوب زیادن الان . خیلی جاها حتی همسرتونم حضور داره و قوت قلب میده بهت ...

ببخشيد عزيزم شما خودتون ني ني داريد ؟؟؟اگه اره ميتوني بگي كجا زايمان كرديد؟

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
2804
خوب عزیزم کم کاری از خودتون بوده دیگه . منم ورزشکار نبودم ولی تو بارداری از اول حواسم بود نرمش های م ...

اخه کم کاری نیس خودم انتخاب کردم سزارین مشکلی هم نبوده.یهو امروز بزنگن قانون نمیذاره.

کف دستم بو نکردم ک نمیذارن.کلا خوشم نمیاداز معاینشو...

ببخشيد عزيزم شما خودتون ني ني داريد ؟؟؟اگه اره ميتوني بگي كجا زايمان كرديد؟

بله عزیزم . من بیمارستان نفت تهران طبیعی با اپیدورال .

تازه برا من هم سزارین هم طبیعی رایگان بود . خودم طبیعی خواستم

اخه کم کاری نیس خودم انتخاب کردم سزارین مشکلی هم نبوده.یهو امروز بزنگن قانون نمیذاره. کف دستم بو نک ...

برا من تو کل بارداری و زایمان دوبار معاینه انجام دادن . انقدر چیز وحشتناکی نیست .

امیدوارم نی نی تون رو به سلامتی بغل بگیرید و هر نوع زایمانی که دارید اسون باشه براتون

کلا اینکه قانون میذارن رو نمیفهمم بزن بزا چیزای دیگه بذارن قانونو این راحترین کاره در مورد زایمان سختگیری کردن !

2805
بله عزیزم . من بیمارستان نفت تهران طبیعی با اپیدورال . تازه برا من هم سزارین هم طبیعی رایگان بود ...

مخصوص شركت نفتي هاس يا همه ميتونن استفاده كنن

من خيلي ناراحنم 😓

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
برا من تو کل بارداری و زایمان دوبار معاینه انجام دادن . انقدر چیز وحشتناکی نیست . امیدوارم نی نی ...

ممنونم عزیزم به امید خدا

مخصوص شركت نفتي هاس يا همه ميتونن استفاده كنن من خيلي ناراحنم 😓

مخصوص نفتی هاست . اما بازم بپرسید . الان محب کوثر و صارم رو شنیدم که خیلی عالیند برا زایمان .

2801