2777
2789
عنوان

***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 226075 بازدید | 19026 پست
مامانهای دی ماهی لطفا مشخصاتتون رو طبق این لیست بنویسید تا هممون توی جدول قرار بگیریم . نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ آخرین پری - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان
سمیرا 33 سال کارشناس رادیولوژی و فوق لیسانس حقوق جزا تاریخ آخرین پری 25 اسفند نوزاد دختر دوست دارم اسم پریزاد زایمان سزارین دکتر افت دنیوی
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه بارداریتون نی نی ها تا آخر دنیا کنارتون باشه
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........
2805
نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ آخرین پری - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان فری -31 - لیسانس کارتوگرافی -93/1/9 - ؟؟؟ - ؟؟؟ - تهران - چمران - تقی پور - سزارین سمیرا - 33 - کارشناس رادیولوژی و فوق لیسانس حقوق جزا - 92/12/25 - ؟؟؟ - ؟؟؟ - ؟؟؟ - ؟؟؟ - دکتر افت دنیوی - سزارین
تهران ستارخان
با هم حرف بزنبم خودتم مطلب بزار تاپیک بره بالا
پیغام گداشتم دوستام دیگه بیان اینجا
ﻣﻌﻤﻮﻻ‌ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﻩ ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻏﻠﺐ ﺯﻧﺎﻥ ﺍﺷﺘﻬﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻏﺬﺍ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﯾﺎ ﺩﭼﺎﺭ ﺗﻬﻮﻉ ﯾﺎ ﺑﻪ ﺍﺻﻄﻼ‌ﺡ ﻭﯾﺎﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ. ﺍﻣﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻬﻢ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﺭﮊﯾﻢ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻣﺘﻨﻮﻉ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻭ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺭﺍ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﻨﺪ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﻩ ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﺷﮑﺮ، ﻧﺎﻥ ﺳﻔﯿﺪ ﻭ ﭘﻮﺭﻩ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻣﻀﺮ ﺍﺳﺖ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﻗﻨﺪ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ. ﺩﺭ ﻋﻮﺽ ﻣﺼﺮﻑ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ، ﻣﻐﺰ ﻫﺎ ﻭ ﺗﻮﺕ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻔﯿﺪ ﺑﺎﺷﺪ. ﺩﺭ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺧﻮﺭﺩﻧﺶ ﺩﺭ ۳ ﻣﺎﻫﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ؛ ﺑﺎﺩﺍﻡ. ﻫﺮ ﺁﻧﭽﻪ ﻗﺮﺹ ﻫﺎﯼ ﻣﮑﻤﻞ ﺍﺳﯿﺪﻓﻮﻟﯿﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺑﺮﻭﺯ ﻧﻮﺍﻗﺺ ﻧﻮﺯﺍﺩﯼ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ، ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺩﺭ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺭﻭﺯﯼ ۲۰ ﻋﺪﺩ ﻣﻐﺰ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺑﻪ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺧﺎﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺑﻮﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭﻟﯽ ﺍﮔﺮ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺑﻮﺩﺍﺩﻩ ﻣﯽ ﺧﺮﯾﺪ ﺍﺯ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﺁﻥ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺷﻮﯾﺪ. ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺭﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﮔﺮﺳﻨﮕﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﻣﯿﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ.
دوستام کوشین خوف
نام مادر - سن - تحصیلات - محل زندگی - تاریخ آخرین پری - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان فرزانه -31 - لیسانس کارتوگرافی- تهران -93/1/9 - ؟؟؟ - ؟؟؟ - چمران - دکتر تقی پور - سزارین سمیرا - 33 - کارشناس رادیولوژی و فوق لیسانس حقوق جزا - تهران - 92/12/25 - ؟؟؟ - ؟؟؟ - ؟؟؟ - دکتر افت دنیوی - سزارین
خواهش عزیزم
اسم پسرکوچولوت چیه عزیزم؟
2810