2777
2789
عنوان

با اینکه رشتمو دوست دارم دلم میخواد واسه پزشکی کنکور بدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 29 پست
نه اصلا عاقلانه نیستالان مگر پزشکای عمومی چقدر درآمد دارن؟تو میتونی با یاد گرفتن تزریق ژل و بوتاکس ب ...

من وایه علاقه و پرستیژ پزشکی میخوام دنبال پول نیستم 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وایه علاقه و پرستیژ پزشکی میخوام دنبال پول نیستم

چه پرستیژی؟؟

متخصص و استاد دانشگاه هم بشی یکی پیش خودش تشخیص میده قصور کردی میاد سرتو میبره

اگر میخای از ایران بری باز یه چیزی

انقدر دیدم تعریف میکنن از مریض فحش میخورن

کتک میخورن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
🥲🥲🥲💔💔 خوب خوندن و قبول نشدن ؟

اره به هر حال تعداد زیاد بود 

نمیشه گفت همه تلاش نکردن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
2805
از بعد عید خوندم پرستاری قبول شدم تلاش زیادی واسه همینم نکردم آخه پزشک تو بیمارستان یه جایگاه دیگه ا ...

ببین اگه میتونی بخون   

من دو سال پشت موندم رشته ای میخواستم نشد خب 

بعدش انقدر حالم بد بود آزاد رفتم و الان همش میگم چرا پشت موندم خودمو از زندگی عقب انداختم خیلی پشیمونم 

اگه میتونی ک بخون مثلا ی دوهفته امتحانی بخون ببین روحیشو داری میتونی بخونی بعد تصمیم بگیر 

بعضی وقتها تو حرف میگیم من میتونم و فلان ولی در عمل مهمه 

از بعد عید خوندم پرستاری قبول شدم تلاش زیادی واسه همینم نکردم آخه پزشک تو بیمارستان یه جایگاه دیگه ا ...

الان مشکلت جایگاهه ..؟ باید دلت با یه شغل باشه مطمئنم ته دلت بخاطر جایگاه پزشکا و دید جامعه بهشون این فکر به سرت زد. درکل همینو ادامه بده برو پی زندگیت بنظرم

همین.
الان مشکلت جایگاهه ..؟ باید دلت با یه شغل باشه مطمئنم ته دلت بخاطر جایگاه پزشکا و دید جامعه بهشون ای ...

آخه دلم میخواست تو یچیز معمولی نبودم 🥲پرستاری پرستیژ معمولی داره ولی پزشکی اصلا یچیز دیگست 

وضع مالی خانوادمون خوبه بخاطر پول پزشکیو نمیخوام 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

آخه دلم میخواست تو یچیز معمولی نبودم 🥲پرستاری پرستیژ معمولی داره ولی پزشکی اصلا یچیز دیگست وضع مالی ...

پرستیژ و چی چی هرشغلی تو جامعه نیازه این پرستیژی که واسه پزشکی غول ساختن همش ساخته پرداخته ذهن یه سریاس 

ادم فکر میکنه هیچ شغلی جز پزشکی پرستیژ نداره

همین.
2810