2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست
من به شخصه کاربری رو سالها پیش در یکی از نمایشگاه های مادر نوزاد و کودک از نزدیک دیدم که میگفت کلاس ...

یکی از آشناها دامادشو خیلی به دختره فشار میورد که اگه پسر نشه بچمون زندگیو به دهنت زهر میکنم و باید ببری خونه مادرت بذاری بچه رو و این حرفا!! خلاصه باردار شد و بنده خدا مرد و زنده شد تا فهمیدن پسره شوهرش دیگه باهاش.خوب بود چون قبلش اصلا حرف نمیزد باهاش !!

خلاصه موقع زایمان شد بردنش بیمارستان شوهرش سر کار بود رسید گفت نه پسر من باید بیمارستان خصوصی دنیا بیاد پرستارا گفتن بابا این نزدیک زایمانشه، اون بزور ورداشت برداساس حدود 30کیلومتر دورتر بیمارستان خصوصی بود!! خلاصه که بچه چون دیر رسوندن و تو شرایط خئب نبود اکسیژن بهش نرسید و متاسفانه مشکل مغزی داره، و فلج شد!! 

کم نیستن مشابه این شخص متاسفانه!! بیشترش بنظرم به فرهنگ بر میگرده و اینکه بفهمن سلامتی خیلی مهمتر از جنسیته.

دنیام=شوهرم+دخترم  
آره دقیقا ، خیلی از سردرگمی بدم میاد حالا این نی نی ما هم بازیش گرفته ، میدونه ما ذوق داریم ما رو سر ...

وای عزیزدلم بذار ناز کنه براتون بلا. میدونم مخصوصا بچه اول خیلی ذوق داره. ایشالا سلامت باشه فسقلی

دنیام=شوهرم+دخترم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اگه این بچمم دختر باشه همه بهم میگن مثل مامانت دخترزایی و من کلی استرس دارم

خدا منو ببخشه بابت ناشکریم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
وای عزیزدلم بذار ناز کنه براتون بلا. میدونم مخصوصا بچه اول خیلی ذوق داره. ایشالا سلامت باشه فسقلی

قربونت ممنون گلم ، نی نی شما سالم و هر چی به دلت باشه بشه ، میدونم قبلا دختر داری الان پسر دوست داری ایشالا پسر شیطون گیرت بیاد ، عکس قلمبه شدن شکمم که همش نی نیم سمت راست میاد برات میذارم ببینی چه شیطونه و از همین الان برای باباش دلبری میکنه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
2805

واسه ما برعکسه اگه بچه دختر نشه ناراحت میشیم البته ناراحت که میگم ناشکری نیست واقعا سلامتی کافیه.مامانم قبلا دوست داشت پسر داشته باشه بابام دوست داشته دختر داشته باشه الان مامانم میگه خداروشکر که پسر ندارم

من چن ساله که برای یه دونه بچه تمام دکترا رو رفتم اما متاسفانه هنوز هیچ جوابی نگرفتم همیشه در ارزوی ی بچم و همیشه میگم دختر و پسرش فرق نداره فقط خدا یدونشو بهم بده تا منم لذت مادر شدنو بچشم

دقیقا مثه من

ما خودمون ۴ تا خواهریم برادر نداشتیم بعد خیلی دوس داشتم بچه اولم پسر باشه 

یعنی انگار کل فامیلم همین انتظار رو داشتن اما متاسفانه دختر بود خیلی ناراحت شدم و کلی گریه کردم

اگه شرایط عادی داشتم اصلا یک درصدم برام مهم نبود چی باشه ولی ...

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.
یکی از آشناها دامادشو خیلی به دختره فشار میورد که اگه پسر نشه بچمون زندگیو به دهنت زهر میکنم و باید ...

برای کوچولوی تو راهیتون آرزوی سلامتی دارم. امیدوارم بهترین ها در انتظارش باشه

من چن ساله که برای یه دونه بچه تمام دکترا رو رفتم اما متاسفانه هنوز هیچ جوابی نگرفتم همیشه در ارزوی ...

امیدوارم به زودی و به وقتش یک کوچولوی ناز نصیبتون بشه

قربونت ممنون گلم ، نی نی شما سالم و هر چی به دلت باشه بشه ، میدونم قبلا دختر داری الان پسر دوست داری ...

ممنون عزیزدلم. واااااای عشق من بخدا اشکم در اومد، یعنی میمیرم واسه این شیطونیاشون، خداااااا خیلی ناز بود کیف کردم مرسی. که گذاشتی عزیزم ایشالا بسلامت بیاد بغلت عشق کنی باهاش. 

راستی از تقویم چینی چک کردی جنسیتو، سن دقیقتو با تاریخ لقاح بگو ببینم درصد بالاییش درسته

دنیام=شوهرم+دخترم  
من چن ساله که برای یه دونه بچه تمام دکترا رو رفتم اما متاسفانه هنوز هیچ جوابی نگرفتم همیشه در ارزوی ...

آخ عزیزدلم از صمیم قلبم برات دعا میکنم ایشالا زودتر نینیدار بشی به بزرگی خدا اعتماد داشته باش خیلیارو دیدم بعد کلی انتظار به بچه رسیدن ، ایشالا شمام بزودی تجربه شیرینو میکنی

دنیام=شوهرم+دخترم  
ممنون عزیزدلم. واااااای عشق من بخدا اشکم در اومد، یعنی میمیرم واسه این شیطونیاشون، خداااااا خیلی ناز ...

قربونت عزیزم ممنون میشم ، من متولد ۶۰/۵/۱ هستم ، البته مامانم میگه چون راحت به دنیا اومدم حتی مامانم فرصت نکرده از تو حیاط که دردش گرفته تا برسه خونه و لباس عوض کنه بیاد بیمارستان من دم در اتاق به دنیا اومدم پس تاریخ تولدت شاید ده روز جلوتر یا عقب تر باشه یعنی بین ۶۰/۴/۲۰  تا ۶۰/۵/۱۰ ، تاریخ اقدام هم ۹۷/۲/۶ تا ۹۷/۲/۲۰

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
2810