2777
2789
باشه😔💔

آره بابا .منم از وقتی تو سرچ گوشیش پروفایل صیغه و دوستی پیدا کردم برام مرد... ولی ب روش نیاوردم وقیحتر نشه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوای من انجامش بدم؟😂😂😂😂

نمیتونم اعتماد کنم معذرت میخوام میدونم قصدت کمکه و خیره ولی من نمیتونم اعتماد کنم ببخش منو🫂💓

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
2805

اینا علائم بیماریه

یه بار چک کردی بسه دیگه (هر چند همون یه بارم اشتباه بوده)

هی زارت و زورت امتحان کنی آخرش یه بار میشه آنچه که نباید .

بسه بابا ،الکی زندگی خودتون رو سیاه نکنید 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

اسی یه داستانی میخوام تعریف کنم شاید بی ربط باشه ولی بخون ...

یه بار یه زنی داره خونه رو جارو میزنه میره سمت درکمد یهو میبینه عکس زنونه ای از تو جیب همسرش میوفته زمین زنه میزنه زیر گریه میخواد چمدونشو ببنده یهو فکری به سرش میزنه عکس رو میزاره سرجاش و شروع میکنه یه شام خوشمزه پختن وبه سرو وضع خودش رسیدن حدود ۲ ۳ هفته ای میگذره واین زن به مردش محبت میکنه یه هو عکس زنه رو تو سطل زباله خونش پیدا میکنه .

اسی یه داستانی میخوام تعریف کنم شاید بی ربط باشه ولی بخون ...یه بار یه زنی داره خونه رو جارو میزنه م ...

حتما خارجی بودن مردای ایرانی شعور ندارن 🤣🤣🤣🤣

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

اگر شوهرت اهل اینکارا نباشه تو خودت داری چشم و گوشش رو به این پیامها و روابط باز و الوده میکنی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

من خوندم تاپیک قبلیتو... ببین درسته خیلی چیز بدی بوده اماااا الان کمترین کاریه که مردا میکنن... خداتو شکر من خیانت ندیدی تو زندگی واقعی.... واسه، این مساله هم برید مشاور حلش کنه که دیگه سمت، فیلم نره

اما اینکه بخوای بگی پاک نیست و حیضه و فلان نه اصلا... چند هیچ جلوتر و بهتره همسرت از بقیه مردا؛ 

2810