2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم به شوهرم اعتماد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 95 پست
شوهرم تو رو خودم بم اين حرفو زده كه هرچي كمتر بدوني برات بهتره 😔آنقدر كنجكاوي نكن !دقيقا اينجوري گف ...

بچت میمونه گلم، 

طلاق و بعد اون، اونقد سخته ک از پسش بر نمیای

با خودت میگی کاش مینشستم 

من یسال رفتم ب امید طلاق کلی مدرک و... داشتم آخرسر چی؟ اومد گف غلت کردم گفتن پاشو برو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهره من دفعه سوم چهارمش بود تو بارداريم گند زد به همه وجودم !فقط نميفهمم چرا ميتونم هنوز اين ا ...

منم از روي دوست داشتن موندم باهاش

وگرنه اراده كنم ميتونم برمممم بابام يكي از بزرگترهايشرمونه خيلي سر شناسه همه رو اسمش قسم ميخورن

لعنت به دل من

لعنت به شوهرررمممم 

كي ميخوان تقاص پس بدن

ببخشیدا ولی چرا مردا هر غلطی که میخوان بکنن تو بارداری زنشون میکنن شوهر من یه بارم تا حالا دست روم ب ...

روی واقعیشون نشون میدن میگن حالا که حاملس دیگه نمیتونه حرفی بزنه بخاطر همین هر کاری دلشون بخواد میکنن ولی بعضیام اینجوری نیستن اتفاقا بهتر میشن 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
شوهرم تو رو خودم بم اين حرفو زده كه هرچي كمتر بدوني برات بهتره 😔آنقدر كنجكاوي نكن !دقيقا اينجوري گف ...

وااييي عين حرفهاي شوهر منننننن

من كه به خودكشي هم فكر كردم

فقط تنها موندن دخترم عدابم ميده

امشبم معلوم نيست كدوم گوريه

فقططططططططط دددلل خوشيم دخترم و بس

من با اینکه باردارم ولی کم نمیزارم از اون لحاظ  خیلی میترسم خیانت کنه

آفرین واقعا کار خوبی میکنی.مردا ازون چیزی که فکر کنی ضعیف ترن.همه چیو با هم میخوان.نباید فکر کنن زن ضعیفه و مثل قبل نیست