2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243891 بازدید | 12531 پست
سلام نی نی یار عزیز از بچه های مهمان سایت بهم اس دادن که ازتون بپرسم چرا نمیتونن تو سایت عضو شن تو قسمت تایید شماره موبایل بیشتر ارور میده میشه لطفا راهنمایشون کنید ممنون میگن ثبت نام کردن 1 روز وارد شدن از فرداش دیگه نتونستن وارد شن یوزر و پسوردشونو قبول نمیکرده راهی هست که مهمانها خودشون بتونن سوالاشونو مستقیم از خودتون بپرسن
میلاد جان از گوگول سایت آپلود عکس رو سرچ کن مثلن 8pic.ir و اونجا عکست رو آپ کن . در نهایت تو جدولی که سایت بهت بعد از آپلود میده گزینه ی لینک مستقیم برای وب سایت رو آدرس مقابلش رو کلیک کپی و تو قسمت اظهار نظر برای تاپیک تو نی نی سایت پیست کن
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من میخوام اسممو عوض کنم میشه راهنمایی کنید
خدایا شکرت هزاران بار . بلاخره بعد از سه سال سختیییییی8 اردیبهشت 95 بتای مثبت بارداری برای دومین بار لبخند رو لبهایم نشاند.خدایا پسرم را به تو میسپارم خودت حفظش کن.برای سومین بار بتا بارداری ۲۳ بهمن ۹۶ مثبت شد.منتظرم سالم باشه و گل دختر.از صدقه سر جاری حسود سقط شد که پسر سالمی بود.22 دی 97 باز بتا مثبت و خداروشکر دختر هست...
مریم جان شماره موبایل و ایمیل عضویتشونو بذارن تماس باما

نسیم جان درخواست تغییر اسم درتماس باما باید ارسال کنی
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
برایت یک چیغام خصوصی گذاشتم نی نی یار عزیز اگه بدستت رسیده ممنون میشم راهنمایی کنی
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نی نی یار عزیز برای چندمین بار از شما درخواست میکنم برای وارد شدن به کلوب ها یا کلوب خصوصی نام کاربری یا رمز عبور من تایید نمی شود این در حالی است که با همین کاربری وارد سایت می شوم در بخش تماس با ما نیز چند بار مطرح کرده ام لطفا همکاری کنید
ما فکر می کنیم بدترین درد , ازدست دادن کسیه که دوستش داریم!!!!! اما حقیقت اینه که:از دست دادن خودمون , واز یاد بردن اینکه کی هستیم!وچقدر ارزش داریم......گاهی وقتها خیلی دردناکتره!!!!!!
دختری از شهر بارانآنلاین پست ها : 8747 عضویت:1391/10/2 1393/11/24 - 9:09 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل سلام نی نی یار جون چون حدس زدم پستمو نخوندین دوباره میذارمش امیدوارم پیگیری کنین سلام این 15 صفحه ی اخیرو خوندم خیلی متاسف شدم نی نی یار عزیز من نه اهل گزارش زدنم نه پست کپی کردن ولی جو سایت افتضاح شده اگه تو یه تاپیکی بگی از زندگی تو ایران راضی هستی یک عده میان با دوستاشون بهت حمله میکنن اگه بگی نظامو قبول داری همینطور واقعا بعضی وقتها میام نی نی سایت حس میکنم از جنگ جهانی برگشتم من مخالف ازادی بیان نیستم ولی دو طرف باید ظرفیت پذیرش تفاوتهارو داشته باشن مثلا اگه من به شخصه بیام بگم دست همه ی کسایی که راهپیمایی رفتن درد نکنه چنان توهینایی بهم میکنن که انگار چی گفتم شما هم هیچ تذکری نمیدین و متاسفانه یک عده تو سایت بیش از حد و اندازه ادعاشون میشه که از بقیه بیشتر میفهمن
اللّهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم..... اللّهم العن اوّل ظالمٍ ظلم حقَّ محمدٍ و آل محمد و آخر تابعٍ له علی ذلک..... اى سید ما، اى مولاى ما... دعا کن براى ما....
نى نى یار جان سایت قانون داره اما متأسفانه خیلى کارها خلاف قانون داره انجام میشه تو این سایت امیدوارم با کاربران هتاک و فحاش که علنا شمشیر عناد با اسلام و نظام رو از رو بستن هم برخورد بشه
اللّهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم..... اللّهم العن اوّل ظالمٍ ظلم حقَّ محمدٍ و آل محمد و آخر تابعٍ له علی ذلک..... اى سید ما، اى مولاى ما... دعا کن براى ما....
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg