2777
2789
به شوهرت بگو باشه عزیزم بهش زنگ میزنم مادرت مثل مادر خودمه بعد زنگ نزن یا بگو زدم جواب نداد یا ماهی ...

نمیشه که دروغ بگم آخه! اون وقت من چه فرقی با اون دارم؟!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
دیگه ب حرف هاش اهمیت نده ب شوهرتم بگو من راستش رو میگم دلیلی نداره دروغ بگم جواب مادرتو ندادم .  ...

نمی تونم

قبول نمی کنه شوهرم

میگه مامانمه زحمتمو کشیده باید بهش احترام بذاریم خوبه منم به خونواده تو بی احترامی کنم؟

میگه می دونم مامانم اخلاقش خیلی بده مامان خودمه ولی از تو انتظار دارم عالی باشی بهش زنگ بزنی تحمل کنی

خب منم نمی تونم توان ندارم تحمل کنم اذیت میشم یکی همش رو روحم خط بکشه

همسرم خوبه خیلی ام خوبه مخصوصا از وقتی صداشو شنید و فهمید راست می گفتم خیلی خیلی بهتر شده. همیشه هم میگه حق با توه ولی من انتظار دارم بهش خیلی احترام بذاری

منم خداییش بی احترامی نمی کنم ولی نمی تونم تو روشون بخندم

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو خودتو جلو شوهرت مظلوم نشون بده کارای بد اونم به شوهرت گاهی بگو و مامانشو اصلا محل نده ..مگه یه جا زندگی میکنید؟ شوهرتم مشکل داره بچه ننس که انقدر وازسته مامانشه

خدایا شکرت😍😍😍
2803

یه بار داشت جلو شوهرم با گوشه و کنایه بهم درشت درشت بار می کرد و دلم شکست اما چون بزرگ تره نمی تونستم جواب بدم خیلی هم در لحظه نمی تونم حاضر جواب باشم متاسفانه

ناراحت شدم رفتم تو گوشیم سرمو انداختم پایین دیگه باهاش صحبت نکردم تا برگردیم

برگشتیم باهام همسرم کلی دعوا کرد که چرا بی احترامی کردی اخم کردی گوشی بازی کردی و اینا 

گفتم مثل بقیه دخترا جوابشونو می دادم دوست داشتی؟ تحمل منم حدی داره

گفت من از تو انتظار بیشتری دارم چون شخصیتت فرق داره انتظار دارم بازم خوش برخورد باشی حق داری ناراحت بشی ولی نباید اینجوری بروز بدی!!!!!!!

نمی تونم قبول نمی کنه شوهرم میگه مامانمه زحمتمو کشیده باید بهش احترام بذاریم خوبه منم به خونواده ت ...

بگو منم مادر میشم وظیفش بوده 

چه نگرش اشتباهی مامانش خوب پرش کرده

خدایا شکرت😍😍😍
تو خودتو جلو شوهرت مظلوم نشون بده کارای بد اونم به شوهرت گاهی بگو و مامانشو اصلا محل نده ..مگه یه جا ...

نه اتفاقا می دونم پشت سر باهاش خودش دعوا می کنه که چرا ناراحتش کردین ولی واقعا اون زمان و اونجا و جلو من چیزی نمیگه مثل خیلی مردا که همش تو جمع از زنشون دفاع می کنن نیست

وقتی نیستم طرف منه وقتی هستم نه

یه جا زندگی نمی کنیم خداروشکر ولی هفته ای یک بار باید بریم

یه بار داشت جلو شوهرم با گوشه و کنایه بهم درشت درشت بار می کرد و دلم شکست اما چون بزرگ تره نمی تونست ...

هردو هم شوهرت هم مامانش تورو ساده گیر آوردن و تو خیری بی زبونی که نمی تونی متقاعدش کنی

خدایا شکرت😍😍😍
2804
بگو منم مادر میشم وظیفش بوده  چه نگرش اشتباهی مامانش خوب پرش کرده

آخه تا چیزی میشه همش میگه زحمتتون رو کشیدم پیر شدم پاتون و...

پدرشون فوت کرده واقعا هم دلم می سوزه واقعا زحمتشونو کشیده ولی خب واقعا سخته تحمل توهین هم برام

خیلی سعی می کنم احترام بذارم هیچ وقت توهین نکردم بهش یا بلند صحبت کنم یا به خودش بگم بدی ولی تحمل رفتاراش خیلی سخته

آرامش روانی رو حتی شده سه چهار ساعت میگیره

منم تو اقدامم استرس برام بده مشکل دارم واسه بارداری نمی خوام تحمل کنم تو این وضع

چیکار کنم که احترامم رو حفظ کنه مامانش؟

یعنی راهی نیست که بدون دعوا و کشمکش یا قطع رابطه بشه متقاعدش کرد که رفتارش رو درست کنه؟

خدا کنه باردار بشم اون وقت بهونه دارم میگم نمیام خونه شون استرس برام بده بازم مثل سه دفعه قبل میشم اون موقع دیگه قابل قبوله برای همسرمم

آخه تا چیزی میشه همش میگه زحمتتون رو کشیدم پیر شدم پاتون و... پدرشون فوت کرده واقعا هم دلم می سوزه ...

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن شوهرت با تو خوبه مامانش نمیتونه ببینه ...به نظر من با قشنگی و مهربونی جواب بده وقتی چیزی میگه  وسطش حرفتم بزن که تو دلت نمونه همووونجا که چیزی میگه ‌... تلفناشم دیدی بد حرف زد قط کن بگو درست حرف بزن ... جلوش خودتو بزن به مریضی بگو شوهرت نازتو بکشه اونم ببینه برات آبمیوه بگیره بالش بیاره😁😊 

خدایا شکرت😍😍😍
2805
خدا کنه باردار بشم اون وقت بهونه دارم میگم نمیام خونه شون استرس برام بده بازم مثل سه دفعه قبل میشم ا ...

همش تقصیر اون نیست تقصیر شوهرته اینجور که میگی پشتت نیس

خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن شوهرت با تو خوبه مامانش نمیتونه ببینه ...به نظر من با قشنگی و مهربونی جو ...

وای اونجوری فاتحه زندگیمیو باید بخونم

همینجوریش مدام جلو من و جاریم واسه پسراش تعریف می کنه فلانی زن دوم گرفت و ...

یه بار بهم توهین کرد جوابشو دادم گفتم مگه من بهتون بی احترامی کردم!؟ گفت حواست به زندگیت باشه من مادر شوهرم الان دیگه تو خونواده شوهر اومدی مثلا تهدیدم کرد!

گفتم مثلا می خواد چی بشه!؟

هیچی نگفت ولی بعدش یه دعوا اساسی راه انداخت بیا و ببین

اصلا پیشش نشون نمیدم رابطه مون خوبه پیشش همش میگم اخلاق همسرم بده و تنده و ...

فهمیده بود رفتیم خونه پدریم عصبی شده بود!

حالا بیام بگم نازمو بکشه جلوش!😥

2801