2777
2789
عنوان

نارضایتیم از پدرو مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 25 پست
خشم درونیه.وگرنه همه عاشق پدر مادرمون هستیم

پس چرا من عاشقشون نیستم ؟؟ 

حالم بد میشه وقتی باهاشون حرف میزنم .. تپش قلب میگیرم 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

یعنی هیچ چیز خوبی نداشتن هیچ کاری برات نکردن 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابام تو پونزده سالگی نامزدم کرد ..تو هجده سالگی ازدواج کردم به زووور ..میخواستم درسمو بخونم ..منو د ...

ای جانم. مامان منم از بچگی بهم اهمیت نمیداد ی دوستی داشتم بجای من اونو دوس داشت یبار ک کمبود محبت بهم فشار اورد ی قرص رو زمین بود برداشتم خوردم ک بمیرم ولی نمیدونم چی بود خیلی بچه بودم دیگه.

عشق ینی❤دخترم و باباش❤

مثلا چن وقت پیش مامانم قرار بود برن سفر فکرشو بکنید دقایق اخر که هنوز درست حسابی کاراشو جم نکرده بود نشسته پای گوشی عکسای مدل لباس و ارایش نگاه میکنه..حالا کاش برا خودش یه چی بدوزه همیشه شلواراش پاره پورس موهاش ژولیده بلیزایی که شش سالم بود تنش میکرد هی میشوره میپوشه یه مانتو برا خودش نمیدوزه ولی برا منو ابجیم همش لباس میدوزه..عصبانی میشم از دستش رفتم براش پارچه خریدم که برا خودش مانتو بدوزه ولی اصلا ذوق نداره چیزی برا خودش بدوزه 

پس چرا من عاشقشون نیستم ؟؟  حالم بد میشه وقتی باهاشون حرف میزنم .. تپش قلب میگیرم

چون خشمتون زیاده و بی توجهی کردین به احساستون و خودتون رو درک نکردین.من حق میدم بهتون.شماره مشاورمو بالا گذاشتم شمام میتونین از ایشون کمک بگیرین با راهکارهایی که میدن.سبک و رها میشین

یعنی هیچ چیز خوبی نداشتن هیچ کاری برات نکردن 

معلومه که داشتن ..مامانم خیلییی قلب مهربونی داره اما وقتی از چیزی ناراحت بود سر ما خالی میکرد..بابام باعث شد ادم کم توقعی باشم..جهیزیه ازشون نخواستم نذاشتم برا بچم سیسمونی بخرن چون مامان بیچارم با پول خیاطی اینارو میخواس تهیه کنه بابام یه قرون نمیداد ..

شوهرت بی انصافی میکنه. اینسری چیزی گفت داد بزن سرش بگو بتو ربط نداره آخه مگه تو مسئول شلختگی مامانت ...

نمیشه دفاع کنم چون اوضاع بدتر میشه ..وقتی یکی خیلیی مقصره ازش دفاع کنی خودت خراب میشی

سهل انگاریه مامانت رو به دل نگیر بچه خیلی شیطونه منم همیشه فکر میکردم مامان و بابام اصلا مواظب من ...

اره درست میگید هیچوقت موضوع قرصو به رخشون نکشیدم ولی بقیه چی؟؟باور کنید از مدرسه دلم نمیخواس برگردم خونه ..چون موقع برگشت باکلییییی ظرف و خونه نامرتب کثیف مواجه میشدم...از وقتی کلاس دوم بودم ظرفو سفره با من بود..دوره راهنماییم که درسم درس نمیخوندم حتی موقع امتحانات ترم نمیتونستم تو اون خونه کثیف تمرکز کنم پامیشدم کارارو میکردم مامانم میگف تو درستو بخونه من میکنم ..بعد میرف چای میریخت میشست پای سریالای تلویزیون الانم یه سریال از دستش درنمیره

اره درست میگید هیچوقت موضوع قرصو به رخشون نکشیدم ولی بقیه چی؟؟باور کنید از مدرسه دلم نمیخواس برگردم ...

خخخخخخ

بعضی کارای مامانت مثل مامان منه

مامان من شاغله

خونه مون انگار بمب ترکیده

تا وقتی مجرد بودم درک نمیکردم، یه وقت مادربزرگم میومد سر بزنه بهمون تا شب غر به شلختگیه مامانم میزد. مام میگفتیم وسواس داره لابد.

ولی بعد از ازدواج، چند بار رفتم خونه بابام مخم تابید. از بس همه چی پخش و پلا و بهم ریخته بود.

دیگه کمتر میرم. عصبی میشم اونجا.