2777
2789
نمی تونم با کسی حرف بزنم
حتی نفس کشیدنم برام سخت شده
میدونم حتما حکمتی بوده
اما چند روز پیش که رفتم جوابه ازمایشاشو گرفتم
وقتی دیدم همه چیش سالم بود 1000 برابر دارم میسوزم
که چرا از گله بی عیبی که خدا بهم داده بود نتونستم خوب مواظبت کنم
اخه من چه مادری بودم
که دخترم از دستم فرار کرد
نمی تونم با کسی حرف بزنم
حتی نفس کشیدنم برام سخت شده
میدونم حتما حکمتی بوده
اما چند روز پیش که رفتم جوابه ازمایشاشو گرفتم
وقتی دیدم همه چیش سالم بود 1000 برابر دارم میسوزم
که چرا از گله بی عیبی که خدا بهم داده بود نتونستم خوب مواظبت کنم
اخه من چه مادری بودم
که دخترم از دستم فرار کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بعضی چیزا دست ما نیست تو مادر خوبی بودی نه ماه سالم نگهش داشتی سالم بدنیا اوردیش ایراد از تو نیست دنبال مقصر نگرد من گشتم پیدا نکردم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
هر بیمارستانی که بگی بردمش اخه یکم سرفه میکرد
حتی بیمارستان مفید بردمش
همشون میگفتن هیچیش نیست شیر نخورده بی حال شده
تا این که تشنج کردو یه لحظه رفت و بعدش تازه فهمیدن عفونت شدید ریه گرفته
اونموقعم دیگه کار از کار گذشته بود
سلام نازی جون الهی برات بمیرم از حضرت زینب صبربخواه قران بخون
برای نی نی بعدی سریع اقدام کن
الهی بمیرن بعضی از این دکترهای اطفال رو که هیچی رو جدی نمیگیرن میگن حساسیت مادرانه است لعنتیها
نازی جون منم شش ماهه باردار بودم که پسرم زود به دنیا اومد و چون ناررس بود زنده نموند.
از این موضوع یک ماه می گذره اما هنوز تمام لحظات بارداری و زایمانم جلوی چشمامه. غصه می خورم اما فایده ای نداره. به خاطر فشار عصبی زیاد میگرن گرفتم اما دوباره پسرم پیشم نمیاد که.....
پس به جای غصه خوردن و ...... مثبت فکر کن و به حکمت خدا شک نکن
انشالله دوباره یه نی نی سالم و خوشگل میاد پیشت
فقط بدون خودت باید به فکر خودت باشی
سلام نازی جون الهی برات بمیرم از حضرت زینب صبربخواه قران بخون
برای نی نی بعدی سریع اقدام کن
الهی بمیرن بعضی از این دکترهای اطفال رو که هیچی رو جدی نمیگیرن میگن حساسیت مادرانه است لعنتیها
نازی جون....عزیزم....می دونم چی میگی..این دلتنگی نیست دل آدم شعله می کشه پر می کشه واسه یه لحظه فقط یه لحظه دیدنش....
عزیز دلم دنبال چی هستی؟؟؟ آروم میشی اما فراموشت نمیشه. باهاش حرف یزن. تو مادرشی مطمین باش که اون تو رو ترک نکرده. پیشته. تو که هواشو داشتی. بازم هواشو داشته باش... هوای روح پاک و لطیفشو که پیشته و نگرانته. نازی گلم....خیلییییییییییییییییییییییییییی سخته خیلیییییییییییی اما تو مادری. هنوزم مادرشی. بازم مادرش باش.
دخترم... میدونستی که نموندی دلمو خیلی سوزوندی چشات رو ازم گرفتی منو تا گریه رسوندی میدونستی که چشامی همه ارزوهامی میدونستی که همیشه تو تموم لحظه هامی...