2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست
راستی پریییییییییییی خیلی نامردی.الین روتختی رو خیلی وقته خریدم.فکر کن پهن نکردم تا دکور اتاق رو عوض کنیم که نشد.مهمون داشت میومد پهن کردم.کی وقت شده تی تاب بخوریم.؟گریهههههههههههههه
یونا هم اخه پیش ما میخوابه بعدا بهت خبر میدم مزهاش عوض شده یا نه.ههههههههههه
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
بابا پری من که دوتا رو تختی دارم هر کدومو که عوض می کنم مزه ی تی تاب عوض نمیشه که هیچ همون دقیقه گند زده میشه به رو تختیه تمیز و حال من گرفته میشود
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دو تا رو تختی دارم..اما فکر کنم با هر کودوم فقط 1 بار تیتاب میخوریم...فکر کن 6 ماه یه بار عوض میکنم..ههههه....خلاصه مزه قبلی یادمون رفته نمیشه مقایسه کرد
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
ههههههه میبینم همه فکرشون مشغول مزه تی تاب شده

من یه رو تختی داشتم اکرم داده بود اینقدر بد مزه بود واسه همین بیشتر وقتها پتو دونفره رو جای رو تختی استفاده میکردم جز در مواقع مهمانی البته پتوهام زیاد بود و هر کدام ممزه و تنوع خودشان را دارنددددد
تا اینکه این یکی رو خریدم و تنوعمان بیشتر شد خدایش حال میکنید با این دوست باحالتتتتتتتون
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
عینک خودم......110 تومن

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

تخته و خودکار آهن ربایی......5 تومن

ماشین و قطارو هواپیما باهم 7 تومن.....ماشین سفید هم 7 تومن

و چند تیکه از جهیزیه ستایش ههههه......اتو و مینی واشر 10 تومن......جاروبرقی 4 تومن.....در مینی واشرش و سطلش رو نمیدونم کجا انداخته بود همینجوری عکس گرفتم
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
نیم بوت دخترانه از سن سه سال الی شش سال قیمت 50 هزار تومان
آپلود عکس رایگان
نیم بوت دخترانه از سن یکسال الی سه یا چهارسال 55 هزار تومان (مارک BABI)
a> آپلود عکس رایگان
نیم بوت پسرانه در دو رنگ مشکی قهو ای قیمت 30 هزار تومان
a>آپلود عکس رایگان
09357725155

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=16532&ChatDate=29-8-1391
خداییش پری تو فکر کنم واسه اینکه اکرم داده بود الان برات مزه اش عوض شده.من 3تا روتختی دارم با همشون یه جوره ههههههههههه جدیده هم حتما اینطوره.

لادن و صبا مبارکه.میبینم ستایش جونی داره جهیزیه هم میخوره.افرین به دختر بافکر کلوپ.
از اون تخته ها یونا داره عشقشه بر میداره مشق مینویسه به قول خودش.فکر کنم من 3500خریده بودم.قبل از گرونی
.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
من از اون تختخ ها واسه روژین خریدم 1500 آخی یادش بخیرررررررررر
الان پدر سوخته ها دوتایی وایت برد دارن ... کشتن منو با این ماژیکهاششششششششششون
خونمون مثل مدرسه هر اتاق یه وایت برد
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
آره فهیمه اسباب بازیاشو خوب خریدیم .....خودش و باباش که میرن بیرون اکثرا دست پر برمیگردن هههه

دیگه چیکار کنیم افسانه تا بزرگ شه با این اوضاع همه چی خیلی گرون میشه باید از الان به فکر باشیم هههههه
افسانه ستایش هم خیلی این تخته شو دوست داره

وای پری وایت برد نگو که خریدم براش ولی واقعا الان کثیف کاری داره من که یه دفعه گذاشتم جلو دستش تمام لباسش ماژیکی شد جمعش کردم فعلا تا بزرگتر شه
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
هرکی ستایش رو بگیره برد کرده ... چون هم جهیزیه اش خیلی شیک و قشنگه هم ماشین و هواپیما ی شخصی و قطار هم داره .....

من امشب می رم تو اقدام دومی که پسر بیارم ... ههههههههه
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .