چون اولین بارته پرتقال نزن احتمالا تلخ بشه
سیب و انار رو بزار با شعله ملایم اب زیاد نریر بجوشه نیاز نیست سیب پوست بکنی
وسطا هم بزن با کفگیر لهشون کن وقتی خوب نرم شدن بزار کنار از داغی بیوفته بعد بریز تو ابکش زیرش یه ظرف بزار خوب با دستت فشار بده تمام مواد رو له کن از ابکش رد کن یه مواد حالت ماست باید بشه همونو دوباره بزار ۱۰ دقیقه بجوشه
بعد توی سینی استیل سلفون یا نایلون پهن کن مواد رو به ضخامت یک سانت بریز خوب پخش کن
بعد بزار رو بخاری تمام 😊
یکمی هم داخل سینی رو چرب کن