2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که تو تاپیک" مدیریت هزینه ها و صرفه جویی" بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 2876140 بازدید | 43011 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من براي چرخكرده حتما گوساله و گوسفندي مخلوط ميگيرم بخاطر طعمش و بافت گوشت گوساله بهتره بنظرم ، گوسفندي رو واسه گرم بودنش اضافه ميكنم چرخكرده مرغ و بوقلمون هم واسه كتلت مرغ عاليه، چون فقط سينه مرغ استفاده دارم ديگه مرغ كامل نميخرم فقط سينه مرغ جداگونه و يكم ساق مرغ بسته بندي واسه وقتي مهمون هست ، همه چي هم سعي ميكنم اندازه بخرم مخصوصا ميوه چون قبلا خيلي دور ريز داشتم و عذاب وجدان ميگرفتم 

سلام عشقااا

خرج امروز من 👇

۱۹/۵۰۰ سرلاک 

۱۰/۰۰۰ سن ایچ واسه عیادت 

۴/۵۰۰ سوپری 

۳/۰۰۰ سیب زمینی 

۱۰/۰۰۰ خرما 

۳۵/۰۰۰ فندق 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
2803
خوش اومدی عزیزم😍ان شالله مشکل شوهرتون هر چه زودتر به لطف خدا حل شه بدون نیاز به وکیل؛ ********* ب ...

ومن یتق الله یجعل له مخرجا ویرزقه من حیث لا یحتسب،ومن یتوکل علی الله فهو حسبه،ان الله بالغ لامره لکی شی قدرا،

خدا بزرگه

خسته نباش ۱۰۰ گرم طلا دو میلیون😂😂😂یه وقت ضررر نکنن ها

ی مدل دیگه هم داره ک ده تومن میدن ولی سر سال باید ۲تومن سودش رو هم پس بدی.ینی سر جمع ۱۲ تومن. البته ۱ تومن از اون ۱۰ تومن رو هم گرو نگه میدارن. ینی ۹ تومن دستت رو میگیره. 

خدایا سپاسگزارم، سپاسگزارم، سپاسگزارم
در ضمن ما شبی ۹۰پول میگیریم شما اگه تونستین برنامه واسم بریزید،،،،

سلام تبسم جون دلم واست تنگ شده بود

عزیزم خب وقتی میبینی شوهرت ولخرجه خودت خرجی خونه را دستت بگیر میگم به صاحبکارشوهرت بگین اگه ماهیانه حقوق نمیده هفتگی بده لااقل بهتر از روزانه هس اگرقبول کنه که خوبه اگرم قبول نکرد از اول یک ماه را در نظر بگیر کل بدهیای فوری وقسطها راحساب کن یه پاکت بزار واسه بدهی یه پاکت واسه قسط ماهیانه بعد چندتا پاکت دیگه واسه میوه ولباس وبرنج وخشکبار واینا بزار یک هفته اول را سعی کن خیلی کم خرج کنی هرشب که شوهرت پول میاره خونه تو هر پاکت بسته به مقدار مصرفتون یه مقدار پول بزار با اون برو خرید همه چی به اندازه یک هفته بخر بزار توخونه زیاد نخر بزار پول تو دستت بمونه بدهیای کوچیک رو پرداخت کن سعی کن اصلا به کسی بدهکار نباشی چون قرض روزی را کم میکنه وانرژی منفی میاره توزندگی البته وام فرق میکنه ها چون بانک سود خودشو گرفته سر ماه هم مبلغی که خودش تعیین کرده میگیره دیگه منتی نداره یه چند ماه اینجوری پیش برو ببین چطوریه میوه از تره بار بخر هیچوقت ازمیوه فروشی اونم آخر شب میوه نخر چون قشنگ دوبرابر قیمت میدن خودت دست بکار شو زندگیتو بکش بالا مردا ولخرجن اگه بخوای به امید اونا باشی هیچوقت پیشرفت نمیکنی یکی دو ماهی اصلا چیزای غیر ضروری نخر تنقلات زیاد نخر تا پولت جمع بشه ببخشید عزیزم پر حرفی کردم

2804
سلام دوستان؛ آدینه تون بخیر🌹 خانومایی که قسط دارید؛تا کی هست قسطاتون؟ من از وقتی وارد زندگی شدم ...

سلام 

صبحتون پرتقالی روزتون پراز اتفاقای نابه ناب 

ما ده سال و نیمه ازدواج کردیم از همون لحظه ای که وارد زندگی مسترک شدم کلی دفترچه قسط داشتیم چون هزینه های ازدواج با خودش بوده کلی وام گرفته بود بعد هم وامهای ازدواج چندماه بعد هم وام برای خرید ماشین یک سال بعدش وام برای رهن خونه و سه سال بعداز ازدواج انواع وام برای خرید خونه ...... خلاصه که بعد از ده سال و نیم، ماه آینده خداراهزاران بار شکر کل اقساطمون تموم میشن ☺ درسته این ده سال خیلی قسط دادیم و به قول شوهرم کلا در خدمت بانکها بودیم ولی خوب الان ماشین خوب  و خونه خوبی داریم 

میخوام بگم ما که زندگیمون را از زیر صفر شروع کردیم اگه وام نمیگرفتیم و فقط از حقوق پسانداز میکردیم فکر کنم هنوز مستاجر بودیم 

البته قراره دوباره وام بمیگیریم خونه را بزرگتر کنیم 

پس هیچ وقت قسطامون تموم نمیشن فقط از وامی به وامی دیگر و از بانکی به بانکی دیگر تغییر میکنند 😉

سلام صبح همگي بخير🌹

اين خرج ما براي هفته اي ك گذشت👇🏻

خوراك هفتگي( تره بار،لبنيات و ...): ٩٣

مادر:١٠٤

پزشكي: ٤٥

تفريح: ٩٠

متفرقه:١٣١

كيف همسر:٤٤

بنزين:٢٠

جمع: ٥٢٧

اصلا دخل و خرج ما با هم جور نيست😣تصميم گرفتم هرماه اول قسط و بدهي هارو بذارم كنار بعدشم هزينه پزشكي(باردارم و بيست روز ديگه انشالله ني ني دنيا مياد🤗) و هزينه بچه...بعدهم واسه هرهفته ٣٠٠ بذارم كنار، ك بين ١٠٠ تا ١٥٠ تره بار و ميوه و لبنيات و... ميشه و مابقي ميمونه براي بنزين و تفريح و متفرقه... بنظرم تنها راه يكي شدن دخل و خرج همينه ك خرج هفتگي م رو ب ٣٠٠ برسونم اينم بگم ك ما اول ماه فروشگاه ميريم و خريد ماهانه ميكنيم

دل مرنجان كه ز هر دل به خدا راهي است...هيراد و هانا💕
یه سوالی بپرسم اینجا همه خانه دار هستن ، یا ماشین دارن که تو هزینه هایی که می نویسن کرایه ماشین نیست ...

ماشین داریم وقتی خانوادگی میریم بیرون که همه با ماشین میریم همسرم یه دوچرخه هم داره که بعدازظهرا که میخواد بره بیرون با دوچرخه میره ولی وقتی خودم تنها قراره جایی برم پیاده یا با اتوبوس میرم بچه هام عاشق این هستند که با اتوبوس شهری بریم بازار و پارک و این طرف اون طرف عشق میکنند ..... در کل شاید ماهی ده تومن کارت اتوبوسن را شارژ کنم ماهی ۲۵۰ هم هزینه بنزینمونه 

قبض هامون هم خیلی نیستند معمولا به طور متوسط اینا هستند آب ۲۰ - برق ۳۰- گاز بهار تابستان ۱۰ ولی پایبز زمستان ۳۰- تلفن خونه و  اینترنت وبسته ها و موبایل ها ۱۰۰ -  

بچه ها یکی از روشهایی که شوهرتان ولخرجی نکنه اینه که چون بعضی آقایون دوست دارن خرید کنن اینه که هر روز یه چیزی رو بگی بخره مثلا شما صرفه جویی می کنی میگی امروز چیزی نخریم میبینی همسرت کلی تنقلات خریده به جاش یه روز بگی مرغ بگیر فردا حبوبات و...که نتونن ولخرجی کنن.به جای خرید ماهانه روزانه بهش بگید بخره خیلی جواب میده

2805

سلام دوستان خرج ما تا الان 3200 که 525گوشت برای تا عید 100 مرغ 380 لباس برا بچم دو دست لباس پاییزه و یه کاپشن 380 تا الان سوپری و هنوز سوپری خیلی مونده کهق حساب نکردیم  تنقلات اجیل خشکبار 170 __ 130 که میوه و تره بار که هفته دیگه هم یه 70 تومن دیگه خرید دارم بنزین ماشین70 لوازم ارایشی و ارایشگاه70 خیریه 90و متفرقه 1300 که شامل 800 دندون پزشکی خودم 120 سونوم150داروی تقویتی 50 تومن پارک و شام البته به جز اینا هر ماه یه تومن یه قسط داریم که همسرم میده و خرج های خودشهم هرماه میده که این ماه 400 دندون پزشکی رو داد البته هرماه 700 دیگه هم قسط دادیم که این ماه ندادم ماه قبل پرداخت کرده بودم دوستان به طور کلی و میانگین خرج ماهانه ما 4500 تا 5تومن هست و درامدمون هم 9 تومن که تقزیبا نصف نصف پس انداز میشه که همون طور که قبلا بهتون گفتم برنامم تعویض ماشین تا عید هست ایشالا که یه مقدارش رو جمع کنیم و بقیه وام و فروش ماشینمون,,حالا چن تا سوال دارم دوتا عمل جراحی زیبایی واجب دارم و کامپوزیت دندونم که تقریبا هر سه تاش25 تومن میشه بعد از تعویض ماشین 5ماه طول میکشه که بخوام پولش رو جمع کنم (البته از عید یه تومن به حقوق خودم  اضاف میشه (کارانه) که قسط وام ماشین رو از همبن میدم.و بازم میتونم ماهانه 5تومن جمع کنم) حالا یه وام 18درصد 25 تومنی بگیرم ماهانه قسطش 850میشه و سه ساله از بانک ملی و عمل ها رو انجام بدم یا اینکه پول جمع کنم هر چن ماه یه کاری رو انجام بدم و وام نگیرم چون دوستان میگفتن وام برا غیر خرید ملک اشتباه هست در ضمن هزینه عمل ها بیمه نمیخوره و کامل ازاد هست و پس انداز هم اول سال یه گردنبند37گرمی خریدم 21 تومن و همچنین بعد از این عمل ها هم کارای داخل خونه که یه نقداریش مونده رو باید انجام بدم حالا سوالم اینه که گرفتن وام برای اینکارا اشتباهه و پول جمع کنم هرکار رو انجام بدم بعد برم کار بعدی و یا اینکه وام بگیرم همه رو انجام بدم و قسطش رو بدم؟خواهش میکنم دوستان همه نظرشون رو بدن با تشکراز همگی 

2801