2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که تو تاپیک" مدیریت هزینه ها و صرفه جویی" بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 2876140 بازدید | 43011 پست
خوب اگر میوه رو میخورین و دور ریز ندازین خیلی هم عالیه👌

نه دور ریز نداریم به ندرت پیش میاد دور بریزیم اخه مشکلم اینه مثلا از یه مدل چون‌نمیخرم زیاد میشه فرضا دو سه مدل بخرم اینقدر نمیشه من میام ۶ مدل مثلا میخرم خب زیاد میشه پولش این شکلی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عصرتون بخیر شادی دوستای عزیزم یک مشورت از شما میخوام من الان دوساله تو یک خونه زندگی میک ...

توی مستاجری به نظرم تا حد ممکن باید از اجاره پرهیز کرد و خونه نزدیک به رهن گرفت ولو اینکه خونه یه مقدار قدیمی باشه

من چند ساله مستاجرم اجاره از هر طرف ضرره

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
2803

راستش من شمال کشور زندگی میکنم و اینجا بیشتر اجاره میگیرن تا رهن برای همین هرچقدر دنبال خونه با قیمت مناسب که مستقل باشه پیدا نکردم همه اجاره از 700تا یک خورده ای واسه همین موندم چیکار کنم و این خونه که میشینم قدیمی نیست ببخشید ساغرجون واسه پستم زیاد شد

راستش من شمال کشور زندگی میکنم و اینجا بیشتر اجاره میگیرن تا رهن برای همین هرچقدر دنبال خونه با قیمت ...

بنظر من قبل اینکه به صاحبخونه بگی میخوام پاشم برو چندجا سر بزن خدارو چه دیدی شاید یه خونه مستقل و بهتر از این پیدا کردی لازمم نیست بالاشهر باشه یه محله متوسط خوبه ولی هم اینکه اجاره کمتر بدی و ارامش داشته باشی

ایشالله همه مستاجرا به زودی خونه دار بشن

راجع به پس انداز مخفی میخوام چندتا نکته بگم چون من از طرفداران پس انداز مخفیم😆

ببینید خانوما پس انداز مخفی لزوما واسه شرایط بد نیست که مثلا اگه شوهرم ولم کرد بی پول نباشم مثلا من خودم میگم اگه یه روزی واسه حج نوشتن یا قرار شد خونه دیگه ای بخریم یا یه تیکه زمین باغ پول داشته باشم به شوهرم کمک کنم

ثانیا من پس انداز مخفیم بهم اعتماد بنفس میده و دلم گرمه اگه شرایط کاری و مالی تغییر کرد حداقل تا چندماه خرجمونو داریم 

یا حتی اگه پدرم جایی پول لازم شد من دارم که بهش قرض بدم بدون اینکه از شوهرم بگیرم و مثلا مادرشوهر و ... مطلع بشن و دخالت کنن

از الان برای سیسمونی و خرج مثلا زایمان خیالم راحته 

اینا همرو مدیون چندرقاز پس انداز مخفیمم 😂 البته من هدفگذاری کردم و هرماه زیادش میکنم

شماها اگه شده ماهی 50 هزار تومن پس انداز خودتون داشته باشین 

زن عموی من باقرعه و پس انداز هزار تومن هزارتومن 30میلیون به پسرش برای عروسیش کمک کرد.

یه استاد داشتم میگفت اگه همه لباسا کفشامونو بدیم هیچکی صدتومن نمیده بهمون  پس یادتون باشه پول برای خودتون داشته باشین

ببخشید اگه طولانی شد

سلام دوستان؛

آدینه تون بخیر🌹

خانومایی که قسط دارید؛تا کی هست قسطاتون؟

من از وقتی وارد زندگی شدم با قسط شروع کردیم😆 تا همین الان و البته قسط خونه تازه شروع شده که تا ۶ سال دیگه ادامه داره😥.دیشب داشتم فک میکردم تا ۶ سال دیگه ینی باید اوضاع مون همینجوری باشه😞البته اگه چک ماشین و مدرسه پسرم نبود باز اوضاع بهتر بود.

اما اون موقعی که قسطامون تموم شه من ۴۰ ساله میشم(اگه زنده بودم)😑

باز لابد میخوایم خونه رو عوض کنیم یا ماشین بهتر بگیریم.😂 

سر کار هم فعلن نمیشه برم...یکمم تنبلیم میشه آخه.وگرنه معلم پسرم کلی برام افسوس خورد که با این مدرک خونه دارم! گف برو درخواست بده تو همین مدارس غیرانتفاعی مدیر و معاون شو😥

خرج دیروز؛

۵۵۰ گوشت و چرخ کرده

۲ دونات

۲ سس

۳.۵ کشک برا اش مامانم

به سلامتی یک تومن حقوق علی الحساب شوهرم تموم شد...منتظر باقیشیم 😐

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
2804

یه سوالی بپرسم اینجا همه خانه دار هستن ، یا ماشین دارن که تو هزینه هایی که می نویسن کرایه ماشین نیست ، من پریروز رفتم سرکار ، بعد رفتم عکس دندان گرفتم ، بعد خانه 25 تومن کرایه ماشین دادم ، حداقل ماهی 300 تومن کرایه می دم و اساسی رو اعصابم هست ، چون هیچ جوره کم نمی شه 

سلام دوستان؛ آدینه تون بخیر🌹 خانومایی که قسط دارید؛تا کی هست قسطاتون؟ من از وقتی وارد زندگی شدم ...

وای دختررررررر اگه شرایط کار داری چرا سرکار نمیری، برو سرکار حتماااااا، من مجردی شاغل نبودم ولی متاهل که شدم چون از خانواده دور شدم و واقعا حوصله ام سرمیرفت بعد از سه ماه که از عروسیم گذشت رفتم سرکار، درسته وسطاش هی میومدم بیرون و دوباره میرفتم، ولی الان که بهش فکر میکنم میگم اگه همون عادت میکردم به کار نکردن الان وضعم چطور بود، تازه اون سه ماهی که بیکار بودم رو الان غصه شو میخورم😆😆😆 یه دونه حقوق داشتن با دوتا داشتن فرقش  زمینننننن تاااسمونه . انگار تو ماه دوبار درآمد داری 

Life goes on
2805
سلام دوستان؛ آدینه تون بخیر🌹 خانومایی که قسط دارید؛تا کی هست قسطاتون؟ من از وقتی وارد زندگی شدم ...

وای دختررررررر اگه شرایط کار داری چرا سرکار نمیری، برو سرکار حتماااااا، من مجردی شاغل نبودم ولی متاهل که شدم چون از خانواده دور شدم و واقعا حوصله ام سرمیرفت بعد از سه ماه که از عروسیم گذشت رفتم سرکار، درسته وسطاش هی میومدم بیرون و دوباره میرفتم، ولی الان که بهش فکر میکنم میگم اگه همون عادت میکردم به کار نکردن الان وضعم چطور بود، تازه اون سه ماهی که بیکار بودم رو الان غصه شو میخورم😆😆😆 یه دونه حقوق داشتن با دوتا داشتن فرقش  زمینننننن تاااسمونه . انگار تو ماه دوبار درآمد داری 

Life goes on

عزیزم نگران نباش تا بوده همین بوده ، میگن قسط نمک زندگیه😉

سه سال پیش که عروسی کردیم حقوق همسرم ۱۱۰۰ بود قسطامون ۸۰۰😑هرچی میگذره قسط هیییییییی بزرگ و بزرگتر میشه ، خداروشکر که درآمدی هست که قسط میدیم، ما یه قسط ۱۵۰۰ داریم که چهارسال و خورده ای دیگه مونده تموم شه، یه قسط ۹۰۰ تومنی داریم یک و سال نیم دیگه تموم میشه، یه وام خونگی دویست تومنی دارم که هشت ماهش مونده ، اجاره خونه که دویست تومنه فعلا. منم تا سی و شش سالم بشه حداقل اون ۱۵۰۰ تومنیه هستش، از طرفی میخوایم یه وام دیگه برداریم که قسطش ممکنه ۹۰۰ اینا بشه ، ولی خیلی بهش فکر نمیکنم که زیاده و فلان ، چون تا جوونیم میتونیم درآمد داشته باشیم و قسط بدیم، توی پیری حسرت فرصت های از دست رفته رو خوردن هیچ فایده ای نداره.

Life goes on

دوستاي گلم تورو خدا حمايتم كنين من كارمو تو اينستا تازه شروع كردم حمايتاي شما نباشه اصلا نميشه لطفا با مهربونياتون پيجمو فالو كنين قيمتام استثنائيه به خدا😔😔😔😔پيج اينه:nargol_arayesh

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
2801