2777
2789

مقصر هم باشه بازم مقصر نیست

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

معایب به چشم هوس تو را نگاه میکنن و عاشق ظاهر تو نه درونت

مزایا عاشق چهرت میشن و تو رو دوس میدارن

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طُ قشنگترین پارت زندگیمی آوا🤍⁦⁠)⁩:

2804
مردا جدیدا زیبای ظااهری رو بیشتر طالبن برا ازدواج مقدس

از زمان هابیل قابیل این بوده فک میکنی قابیل چرا با بیل هابیل کشت؟

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

2805

تو دانشگاه مدرسه سرکار همه دوست دارن

کلی رفیق گیرت میاد

پسرای زیادی بهت پیشنهادمیدن

همیشه بقیه ازچهرت تعریف میکنن وباعث میشن حس خوبی نسبت ب خودت بگیری

بچع مورد علاقه خانوادت میشی

افراد زیادی میان خواستگاریت

کار راحت گیرش میاد😂

دقیقا 👌🏻 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
2801