یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم یبوست داشتم با همین چیزا بهتر شدم انجیر خشک رو بزار توو اب بمونه نرم بشه بخور
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
همه اینا رو رعایت کردم به علاوه سالاد و روغن زیتون اب میوه ۸ لیو ...
مداوم خوردی؟ مثلا تا یه هفته بخور هروز
الان جند پقت شد که کار نکرده روده هات؟
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
من اوایل خیلی حالم بد بود مثلا دو روز شکمم اصلا مار نمیکرد روز سوم یکم یانی تقریبا ۴ روز کار نمیکرد شکمم چون غذام نمیتونستم بخورم خیلی بد بود یه شربتم دکترم داد یه بار یه ذره خوردم شکمم خالی شد راحت شد