فهیمه جون نظر لطفتونه.... ممنون.
آره قالبم مستطیلی و تقریبا به اندازه سینی فرم هست. یعنی 35*45. منم به خاطر اینکه دیگه کیکم رو از وسط برش نزنم اینقدر بزرگ گرفتم که هر کدوم از کیک اسفنجی هام یه لایه از کل کیک بشه. لایه اول رو شش تخم مرغی(با دستور شف طیبه: http://www.cheftayebeh.ir/2010/01/blog-post_11.html) درست کردم که نظرم یه کم باریک اومد. برای همین سه لایه بعدی رو هشت تخم مرغی درست کردم. یعنی کلا اون کیک تولد " سی " تخم مرغی شد! دو تا لایه وسط رو هم کاکائویی کردم که همونطور که می دونین هر چقدر گرم کاکائو اضافه می کنین باید از گرم آرد سفید کم کنین.
من از خامه " بن سا" راضی بودم. هم طعمش و هم فرم گرفتنش. البته که این خامه قنادی از همون اول که خریدم فریزری بود و من هم که چند روز جلوتر خریدم تو فریزر نگهداری کردم و موقع استفاده چند دقیقه زودتر درمیاوردم و بعد که حالت خمیر پیدا میکرد با دورتند همزن همش می زدم. برای بین لایه ها زیاد وسواس به خرج نمیدادم. اما برای کار با ماسوره خیلی بیشتر می زدم و بهش پودر خامه هم اضافه کردم که عالی شد....
قبلا با این قالب و با این خامه رولت هم درست کرده بودم که خیلی راضی بودم :
درمورد خامه.... انگار " کاله" هم خامه قنادی داره. که از این مدلهای فرادما هست و تو مغازه من دیدم که بیرون نگهداری کردن. خودشون می گفتن خوبه ولی من تجربه اش نکردم . چون از بن سا راضی بودم. آهان راستی بسته بندی بن سا نیم کیلوییه و قیمتش هم پنج تومن!