2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
کیک اسفنجی.برایا ولین بار.واولین تجربه خامه کشی من....نخدینا خوب منم دل دلرم...فکر کنم بیکینگ پودرم کهنه شده توش کمی خمیر بود..ولی خوشمزه...خامه رم ظهری رفتم از قنادی گرفتم....توشم گردو وموز گذاشتم...کیک تولد زن داداش گلمه...
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
دستور
http://hanichef.blogfa.com/post-339.aspx
اینم دستور یه دسر از ازی جون...
هر نوع آب میوه ای مثلا آب پرتقال دو لیوان بریز تو مخلوط کن اروم بهش یک بیته خامه اضافه کن و هم بزن بعد پودر ژلاتینو آب کن بریز توش هم بزن بزار ببنده محشرههههه مزش
میتونی هر آب میوه ای دوست داری حتی با شیر موز درست کنی
پودر ژلاتین دو قاشق و خامه یک بسته از این خامه صورتی کوچیکا
پودر ژلاتین ها نه ژله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مهسام جون
نوش جانت الی جان
فهیمه جون این مارک

8pic.ir     آپلود رایگان عکس و فایل

روش آماده سازی خامه قنادی
1- ابتدا خامه را در هوای آزاد قرار داده تا از حالت انجماد خارج و به صورت خمیری در آید.
2- مدت 10 الی 15 دقیقه خامه داخل لیوان، میکسر شود (ابتدا با دور تند و سپس با دور کند) تا خامه زده شده بصورت خمیری در آید.
در این هنگام خامه آماده مصرف می باشد.

بشقاب داغ

چیپس یا سیب زمینی سرخ شده رو یک ردیف تو ظرف میریزیم بعدپنیر پیتزا بعد قارچ و فلفل دلمه ای (سرخ شده) بعد پنیر پیتزا و بعد کالباس یا سوسیس یا مرغ رو ریز می کنیم و با ادویه و ... سرخ می کنیم و بعد پنیر پیتزا و بعد یک ردیف دیگه چیپس یا سیب زمینی سرخ شده روی اون هم پنیر پیتزا. میذاریم تو فر تا پنیر باز بشه، بعد هم سس بریزید و نوش جان کنید.

(اگه چیزای دیگه مثل ذرت و گوجه دوست دارید می تونید اضافه کنید)

من تو هر لایه مقدار کمی پنیر ریختم اگه شما هم دوست ندارید زیاد بشه می تونید کمتر بریزید.

شامی لوبیا چشم بلبلی با تغیرات وامکانات موجود منو امید که خوشمون اومد جالبه طعم لوبیا زیاد مشخص نبود..برا تنوع خوبه....تازه اینطوری بچه ها حبوباتم میخورن...
با این دستور.
http://hanichef.blogfa.com/post-281.aspx
من تخم مرغ هم زدم...بجای جعفری شوید خشک..فکر کنم با جعفری تازه بهنترم میشه...ادویه هم ادویه پلو زدم...
فهیمه ظاهرش که خیلی خوبه
چه خوب که تو دستورش تخم مرغ نداره، برای فاطمه خوبه. البته بدون ادویه
راستی ادویه پلو چیه؟
آزی جون خوشبختانه یا بدبختانه من در زمینه چاقی بی استعدادم! دیر وزن میگیرم!
الی‏ ‏جون‏ ‏دقیق‏ ‏نمیدونم‏ ‏توش‏ ‏چی‏ ‏داره.مامان‏ ‏چند‏ ‏تا‏ ‏ادویه‏ ‏رو‏ ‏ترکیب‏ ‏کرده..مثل‏ ‏دارچین‏ ‏وتخم‏ ‏گشنیزو‏ ‏زیره..ازش‏ ‏میپرسم....من‏ ‏اکثرا‏ ‏ادیه‏ ‏هامو‏ ‏از‏ ‏مامانم‏ ‏میگیرم‏ ‏اخه‏ ‏خودش‏ ‏درست‏ ‏میکنه‏ ‏‏ ‏‏ ‏یعنی‏ ‏اسیاب‏ ‏میکنه‏ ‏مثل‏ ‏دار‏ ‏چین‏ ‏وزنجفیل....حتی‏ ‏پ.در‏ ‏سیرمم‏ ‏هم‏ ‏مامان‏ ‏زحمتشو‏ ‏کشیدن.....
یجور عدسی..برا امید که سرما خورده درست کردم....عدس..پیاز ریز خرد شده فراوان(برای سرما خوردگی مفده)وبرنج اش...ادویه هم فقط زرد چوبه وکمی زعفران زدم با گوشت قلقلی
...موقع سرو کمی ابلیمو خوشمزه ترش میکنه.
اماااااا برا مواقعی که مریض نداریم با پیاز سرخ کرده وفلفل میدرستم..گاهی بجای برنج جو میزنم...ورشته سوپ..هویج هم میتونیم توش خرد کنید....
فلور پس کو این عکساس خوشمزه ات؟

الی جون امیدم خیلی کباب کوبیده وبرگ دوستد اره..برگ و که بیرون میخوره..اما منم دیروز با گاز تمیزم وداع کردم وبراش یه پرس کوبیده تپل پزیدم...خیلی خوب خورد
به به فلور جون منم عاشق کیک الویم...ولی کلا بخاطر سس زیاد الویه نمیدرستم..تازه امیدم الویه خور نیست
گلم من تا حالا زیاد کوبیده درست نکردم..استادش همسری الی جونه...ولی تاجایی که من بلدم فقط گوشت چرخ کرده ونمک وپیاز...چربی گوشت نباید خیلی زیاد باشه همینطور اب پیازرنده شده رو بگیر بعد به گوشت اضافه کن..چون باعث میشه از سیخ بریزه..بعد رو حرارات که گذاشتی تند تند پشت ورو کن که دو طرفش نیم پز بشه تا از سیخ نریزه...بعد که خودشو گرفت کبابیش کن...اگه یه وقت از سیخ ریخت تو توری بذار بپزه..
2810