2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
به به چه بوییه کبابی راه انداختید..دلم خواست...
فهمیه عکس کبابت خیلی خوشمزهاست..گوشت گوسفنده خالیه یا گوساله..من تا حالا کوبیده درست نکردم اما میگن مهمه که گوشت کجا و چقدر از چی قاطی بشه که از سیخ نریزه!!!

من عکس کیک سیب موش خوردم رو بذارم...مهدی تا آمدم عکس بگیرم دستش رو گذاشت اونجایی که خورده که پیدا نشه!!!اینم تزیینات کیک بی تزیین من...با دست پسری هههههههه
آپلود عکس
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
طرز تهیه کباب کوبیده:
ابتدا گوشتی که دارای چربی متعادل باشد (چربی زیاد یا کم باعث ترک یا ریختن کباب خواهد شد) را با حدودا 30 درصد اندازه حجم آن پیاز رنده شده که به خوبی به وسیله صافی آب گرفته شده است مخلوط می کنیم ، مخلوط حاصل را با نمک ، زردچوبه و یا هر ادویه دلخواه دیگر مخلوط کرده و به مدت حداقل 10 تا 15 دقیقه ورز می دهیم ، سپس مخلوط حاصل را به وسیله دست (نباید گوشه های سیخ نازک یا ضخیم گوشت گیری شده باشد) یا دستگاه به سیخ می کشیم (سیخ پهن) و مدت زیادی (حداقل نیم ساعت) در یخچال قرار می دهیم.
پس از اماده شدن آتش (تریجیحا ذغال) ، سیخ ها را بر روی آتش قرار می دهیم و قبل از این که یک طرف کباب زیاد پخته شود سیخ ها را می گردانیم.سپس به صورت متناوب تا پخته شدن کامل کباب سیخ ها را می گردانیم.

اینم دستور درست کردن کباب همسری
راستی گوشت ما شتر مرغ بود که با چربی قاطی کردیم
چون گوشت شتر مرغ نرمتره و همسری حواسش نبود یکطرفش یکم زیادی پخت و افتاد فکر کنم با گوشت گوسفند بهتر باشه
هانیه جون گوشت گاو و گوسفند از نظر قیمت خیلی فرق می کنه؟!
چون خوردن گوشت گاو خوب نیست!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شام امشب ...خورشت کدو...
کدو رو سرخ میکنم..نه زیاد..بعد کمی از اب گوشت رب نمک وزعفران میریزیم..تو شعله ملایم میذاریم بپزه اخر سر کمی هم ابغوره یا غوره تازه بهش اضافه میکنیم...گوشت هم که جدا پختم...
8pic.ir     آپلود رایگان عکس و فایل
این یک وسیله جالب هست که باهاش میشه سیب و گلابی و میوه های این شکل رو به صورت مرتب برش زد.
وقتی اینطوری برای فاطمه درست می کنم، بیشتر میوه می خوره، میگه منم از این گلها میخوام!

AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان

AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان
الی این غذا های جمعه هات منو به هوس اندا خت..همسری هم صبح رفته بود نون بگیره دیدم یه کباب پز جمع وجور خریده که گاز کثیف نشه
منم براش یه کباب خوشمزه پزوندم....ههههه الی دقیقا امید مثل فاطمه جون...به غذای بابا ش ناخونک میزد
<آپلود عکس کوچولوهای فارسی
اای‏ ‏جون‏ ‏یه‏ ‏سوال‏ اگه‏ ‏تو‏ ‏کیک‏ ‏کشمش‏ ‏بریزم‏ ‏چکار‏ ‏کنم‏ ‏ته‏ ‏نشین‏ ‏نشه...کشمشارو‏ ‏کاملا‏ ‏اردی‏ ‏کردم‏ ‏ولی‏ ‏باز‏ ‏بعد‏ ‏پخت‏ ‏رفتن‏ ‏ته‏ ‏قالب.....
فقط یک مشکلی که داشت این بود که چون من از کالباس خونگی خودمون استفاده کردم
موقع ورز دادن کالباسم خورد شد ولی خوشمزه بود
البته حتما و حتما باید با سس خورده بشه چون در این صورت بی مزه هست.
اگه سس تند هم دوست دارید بهتر می کنه مزه اش رو.
همسری دوست می داشت!
به به گوجه جون..دختر عکس نذاشتی چرا؟چکار کردی؟
عزیزم من برنج وتو یه قابلمه مثل کته گذاشتم پزید..وقتی کامل ابشو کشید کف پلو پز کمی روغن ریختم وسیب زمینیارو چیدم بعد برنجو ریختم روش....من عشقه ته دیگم ...ولی همسری ته دیگ پلوپزو دوست نداره ولی اینو خیلی پسندید....
کو کو کدو...خوشمزه مخصوصا برا نینیا ..البته امید کدو دوست داره ..ولی خوب اینو بهتر میخوره....
کدو رو حلقه کرده وسرخ میکنیم..کف تابه میچینیم..روش هویج رنده شده وفلفل دلمه ای خورد شده میریزیم.بعد تخم مرغو با نمک وسیر رنده شده یا پودر سیر مخلوط کرده و روی مواد میریزیم..بعد گوجه های حلقه شده واخر سر پنیر پیتزا میریزیم .میذاریم بپزه...من بجای پودر سیر چاشنی پیتزا زدم که خوشمزه اش کرد.
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

دسر موز با روکش شکلاتی را می‌توانید برای مراسم خاص مانند عید نوروز تهیه کرده و با آن از میهمانان خود پذیرایی کنید.

مواد لازم برای 36 قطعه موز:

خرده شکلات: 2 پیمانه

روغن کانولا: 2 قاشق غذاخوری

مواد مخصوص برای رویه دسر موز: مانند پودر یا نارگیل رنده شده، چوب شور خرد شده، فندق خرد شده

موز رسیده: 3 عدد، به صورت حلققه‌ای به ضخامت یک و نیم سانتی‌متر بریده شود.

طرز تهیه:

• درون قابلمه کوچکی، روغن و شکلات‌ها را روی حرارت کم قرار داده تا ذوب شوند.( 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند)

http://upload.ninifa.com/images/kgz87iv3pmtlam2hz3bn.jpg
هر کدام از رویه‌ها را درون ظرف کم عمق جداگانه‌ای قرار دهید. درون ظرف پخت را با فویل بپوشانید. هر دفعه یک قطعه موز را درون شکلات ذوب شده خوب غلطانده و آغشته کنید و این کا را تا آخرین قطعه انجام دهید.
• هر قطعه موز آغشته به شکلات را درون هر یک از رویه‌ها بغلطانید و در نهایت کل مواد رویه را روی تک تک قطعات موز بپاشید و آن‌ها را به صورت تک تک روی ورقه فویل قرار دهید

http://upload.ninifa.com/images/ojbzl1yrs5hsztxudf5x.jpg
سینی حاوی دسر را به مدت 3 ساعت درون فریزر قرار داده تا دسرها خود را گرفته و سفت شوند.
- http://upload.ninifa.com/images/mge6ux8l3iqulg3y1ir.jpg
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

2810