2777
2789

وا

معلومه که اره

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

خواهرشوهرم سر اولیش عالی لود سر بعدیش وحشتناک بود سه ماه اولش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
من که اصلا نداشتم

ایشون تفاوت دوبارداری رو میگن

نه اهمیت داشتن و نداشتن

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

منم اصلا نداشتم یعنی انگار نه انگار تا بچم تکون خورد وفهمیدم حامله ام

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
2804
2805
2801