2777
2789
عنوان

همه ی شکست عشقی خورده ها بیاین

87389 بازدید | 190 پست

سلام

همگی جمع شید جمع شید

هر کی غصشو ناراحتیشو و ماجراشو تا حدی که دوس داره از حریم شخصیش بگه...بگه

بگید چجور اوقاتتون رو پرمیکنید و چجور کنار اومدید

بعضی اوقات با آدمای هم شرایطتت صحبت میکنی حالت بهتر میشه

خودمم میگم  

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

هم کلاسیم بود.... گذشت سختم گذشت اما داره فراموش میشه....همون بهترم که فراموش شه....  

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چند سال پیش یکی خوردم😂ولی بعدش دوباره درست شد😂فعلا دیگه نخوردم دوری و دوستی

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
هم کلاسیم بود.... گذشت سختم گذشت اما داره فراموش میشه....همون بهترم که فراموش شه....    

چند وقت باهم بوديد؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
چند وقت باهم بوديد؟

یک سال...

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟

دوساله باهيم

همكلاسيمه 

خيلي عصبيه و بهم توهين ميكنه و تاحدودي بد دله

پسر خوبيه (معتاد نبست و باشخصيته )و شرايط ازدواج نداره

يك روز ك باهام قهر باشه ديوونه مبشم 

نميدونم اخرمون چي ميشه😔

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

جریان من بدون هیچ دعوا و مشاجره یا مشکلی بود

فقط یکهو گذاشت و رفت

فقط بعضی وقتا که میخام برم مهمونی یا بیرونی یا جایی از خودم که عکس میگیرم یاد این میفتم که اگر بودش الان براش میفرستادم

فقط بعضی وقتا که ی چیز خنده داری میخونم یا توی تل جکیو یاد این میفتم که اگه بودش دو تایی با هم میخندیدیم

فقط بعضی وقتا که خیلی خوشگل میکنم به خودم میگم کاش بود منو میدید

فقط بعضی وقتا که خیییییلی زندگی فشار و سنگینی بهم آورده میگم کاش بود میگفت فدای سرت

محبتی از اعضای خانوادم ندیدم

حق ندارم وقتی نیست اینجوری شم حالا؟

جریان من بدون هیچ دعوا و مشاجره یا مشکلی بود فقط یکهو گذاشت و رفت فقط بعضی وقتا که میخام برم مهمون ...

منم همه اینا رو تجربه کردم .البته خونوادم کم محبت نبودن نسبت بهم .حتی محبت باقی مردا هم برام اهمیتی نداره .فقط اون میتونست خوشحالم کنه که نیست

وقتی ی نفر بی دلیل بزاره بره

مداااام توی ذهنت این جمله ها میچرخه که مگه من چم بود؟

چی کم داشتم؟

اگه بگم عکسشو میبوسم شاید بگید خاک تو سرت

اما حتی یکبارم نه زنگ زدم نه احوالی ازش گرفتم وقتی که بی مقدمه یکهویی رفت

ولی توی تنهاییه خودم دست میکشم روش و میبوسمش

يكي رو دوست داشتم قرار بود نامزد كنيم ، حدودا يكي دو هفته پيش مادرش اومد همه چي رو بهم زد .

تو اين چند روز ٥-٦ بار خوابش رو ديدم همش تو خونه بهش فكر ميكنم ناخداگاه لبخند ميزنم 

بعضي وقتا هم فكر ميكنم اگه يه روز با يكي ديگه ببينمش چه حالي ميشم . در حاليكه حتي فكرش هم نابودم ميكنه

اگه بگم چقدر دلم میخاست بهم این شبا بگه التماس دعا بهم میخندید

اما چه کنم؟

آدم وقتی تنهاتره

ی شکست عشقی بدترش میکنه

الان میگید بهش فکر نکن ارزش نداره

پس به چی فکر کنم؟

پس با کی حرف بزنم؟

تنهام

مادر من بهترین مادر بود اما برای بقیه بچه هاش

پدر من بهترین پدر بود اما برای بقیه بچه هاش