2777
2789
عنوان

بهش گفتم برادر من ناراحت شده 🫠

390 بازدید | 17 پست

من بی منظور گفت اون بهم گفت بچه من گفتم ببین برادر من و....

ناراحت شده 

نوشت برادر و درد 

چیکار کنم حالا 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

مهربونای سایت مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۵ مرتبه ( اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )

به نیت سلامتی و عمر دوباره

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو پسرم

الان چیکار کنم از دلش در بیاد 

جوابمو نمیده همش میگه آها خب و اینجوری 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

🤣بگو اشتباه لپی بودمن ب خودمم میگم بردار من

حلهههه😂😂

واقعا نمیدونم چرا انقدر حساس شده 

برادر شکست عشقی خورد

برا چی  ناراحته خببب

بگو مردک

😂😂 اینو بگم  که دیگر هیچ....

برا چی ناراحته خببب

اگه بینتون حسی هست این گفته شما یعنی من بهتون حسی ندارم عین برادر هستین برام 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
الان چیکار کنم از دلش در بیاد جوابمو نمیده همش میگه آها خب و اینجوری

دوس پسرته

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن