2777
2789
عنوان

مگه هزینه لیزر موهای زائد چقدره؟!🤤

17083 بازدید | 80 پست

من همش میشنیدم میگن کل بدن ۴۰۰ میشه. فک‌ میکردم کل هزینه میشه ۴۰۰ همش میگفتم چه خوووووب. بعد الان تو اینستا تبلیغ دیدم یه جا رفتم دایرت گف هزینه کل بدن هر جلسه ۴۰۰ تومن. 

بیکینی و مخلفات هم ‌ف هر جلسه ۳۰۰😲😲

چه‌ خبره مگه. حالا با کل بدن کار ندارم اون شاید بیارزه. ولی دیکه اون‌ قسمت هر جلسه ۳۰۰ خیلی زیاد نیست؟؟؟؟ یا من از قیمتا بی خبرم.؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو ارایشگاه بودم ی خانومه میگفت کل بدن همش 10 تومن فک کردم هزار میگه از خواهر شوهرم پرسیدم گفت  میلیون تومن😳😳 میگم کل بدن اپلاسیون چقدر میشه؟؟

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

من جلسه ای ۶۸۰ کل بدن 😶

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

زیاده عزیزم لیزر اگه تهرانی برو کلینیک اتریسا تو اینترنتم شمارشون هست تو اسرفی اصفهانی و گلستان سمت دریاچه شعبه دارن قیمتا و کاراشون عالی بیکینی هر جلسه ۶۰ زیر بغل ۲۰

خیلی وقت بود تو فکر بودم برم میگفم بیکینی رو میرم. ولی به نظرم خیلی زیاده خورد تو برجکم

کجایی؟؟؟

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))