2777
2789
عنوان

مگه هزینه لیزر موهای زائد چقدره؟!🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 17083 بازدید | 80 پست

کلینیک لیزر موهای زائد کلاریون اسکین برای رضایت مشتریان عزیز قیمت لیزر موهای زائد و قیمت لیزر کل بدن را بسیار مناسب قرار داده و خدمات خود را با تخفیف ارائه میکند جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

عزیزم از یمتا خبر نداری . البته دستگاهی که استفاده می کنن هم مهمه  . من پیش سارا لطفی می رم برای لیزر کل بدنم دستگاهش جدیده . من که از نتیجه لیزرم راضیم خیلی خوبه برام با این که پوستم تیره اس ولی خیلی خوب جواب داد093069077977

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اگر دنبال مشاوره آنلاین با یکی از بهترین متخصصین پوست و مو هستید وارد این لینک بشید

دکترمهرداد نبی پور یکی از متخصصین پوست و مو کلینیک مهراور هستن که جدیدا بخاطر کرونا مشاوره آنلاینم گذاشتن اگر سوال داشتید از خود پزشک متخصص بپرسید

/دکترhttps://meravarclinic.comمهرداد نبی پور-

مطب پوست مو زیبایی و لیزر درسا در حال برگزاری جشنواره ای شگفت انگیز میباشد که تخفیفان و نت برگ لیزر موهای زائد در تهران ( دستگاه الکساندرایت دکا بهترین و به روز ترین دستگاه روز دنیا) را سرلوحه کار خود قرار داده است که بابت هزینه تمامی خدمات مثل:

لیزر کل بدن و صورت

لیزر بیکینی و زیر بغل

لیزر آقایان

بوتاکس و فیلر صورت

فیلر و ژل لب

مزوتراپی صورت و مو

لیفت صورت با نخ

پاکسازی تاتو

میکرونیدلینگ

و همه روش های جوانسازی روز دنیا

توسط حاذق ترین پزشک، معاینه و مشاوره رایگان و دستگاه ها و تجهیزات روز دنیا در خدمت شماست. درسا از جمله مراکزی است که قیمت ها و پکیج های تخفیف همراه با کار و تاثیر گزاری فوق العاده ارائه میکند.

09128131759

آدرس :

تهران، خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد جنب متروی دکتر شریعتی خیابان مینا کوچه داراب نیا پلاک ۲ واحد ۶ طبقه 1

بچه ها من من تا حالا خیلی خیلی گشتم دنبال مرکز لیزر خوب ولی هرجا رفتم راضی نبودم  ولی یه مرکز رفتم برای لیزر موهای زائد و عااااالی بود . هم ریزش موهام تو جلسه اول ۹۰ درصد بود هم دستگاهشون فوق العاده بود . اینم شمارشون 

۰۹۱۹۸۳۲۷۲۱۸ مرکز لیزر آروین

من جلسه ای 800 میدادم کل بدن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋