2777
2789
عنوان

بچه دوستم امروز صبح رفت پیش خدا !!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 177477 بازدید | 1583 پست
مامان ترنم مدتی قبل خبر پر کشیدن بچه دوستت و دادی ولی حالا خودت و دختر نازت و همسرت رفتین پیش خدا

عجب دنیای بی معرفتی داریم
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
خدای من نههههههههههههههههه من دیروز صبح بهش میل زده بودم بعدش فوری جوابمو داد
4خرداد 92روز سرشار از بوسه خدا *صبا* کمال و رشد کودک از اینجا آغاز می شود؛ از فهم این نکته: او فرزند است نه در بند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار دنیا رو توش موندم
مانان ترنک که انقد برا بچه دوستش پرپر میزد.....الان پیش اونه
خدا یا حکمتت چیه؟
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
مامان ترنم عزیز کی فکرشو میکرد تو این تایپیک قصه نبودن خودتم بنویسن واقعا هیچکی از کار خدا خبر نداره اما تو خیلی از دوستت خوشبخت تر بودی که با شوهر و فرشته کوچولوت با هم رفتید پیش خدا و هیچ کدوم داغ اون یکی رو ندید روحتون شاد
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
سلام ای غروب غریبانه دل سلام ای طلوع سحرگاه رفتن سلام ای غم لحظه های جدایی خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای قصه عاشقانه خداحافظ ای آبی روشن عشق خداحافظ ای عطر شعر شبانه خداحافظ ای همنشین همیشه خداحافظ ای داغ بر دل نشسته تو تنها نمی مانی ای مانده بی من تو را می سپارم به دلهای خسته تو را می سپارم به مینای مهتاب تو را می سپارم به دامان دریا اگر شب نشینم اگر شب شکسته تو را می سپارم به رویای فردا به شب می سپارم تو را تا نسوزد به دل می سپارم تو را تا نمیرد اگر چشمه واژه از غم نخشکد اگر روزگار این صدا را نگیرد خداحافظ ای برگ و بار دل من خداحافظ ای سایه سار همیشه اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم خداحافظ ای نوبهار همیشه

خداوندا!
یاری ام کن؛ پیمانی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش
نکنم
وووووووای حتی نمیخوام باور کنم من دارم تو تابیک خودش بست میزارمو اون الان بیش خداست،،،یه حسی دارم داره دیوونم میکنه که اینجا همین جندروز بیش مامان ترنم بست میزاست ولی الان دیکه وجودی نداره،،،خدایاااااا
بچه ها یکی به من بگه "مامان ترنم" همون "مامی ترنم" بوده؟؟؟؟؟؟؟؟ یا دو نفر بودن؟ چرا بعضیاتون میگید مامان ترنم بعضیا میگین مامی ترنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سخت گذشت برمن تا فهمیدم هیچ کس با هیچکس فرق ندارد...