2777
2789
عنوان

بچه دوستم امروز صبح رفت پیش خدا !!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 177477 بازدید | 1583 پست
یکبار مجله خانواده سبز عکسهای یه بچه کفن شده 9 ماهه و مراسم خاک سپاریش رو گذاشته بود هیچ وقت یادم نمیره 1000 بار به عکسها نگاه کردم که مادر چه جوری بچهاش رو تو بغلش گرفته بود و میخواست بذاره تو قبر اسمش آرش بود خدا بعد از 9 سال این فرزند رو بهشون داده بود عکسش رو زده بود چقدر خوشگل بود چشمای آبی سفید سفید به خاطر سهل انگاری یه دانشجو تو بیمارستان برای همیشه رفت پیش خدا.....
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!
تو راه پله از دست همسایشون افتاده بود و سرش ضربه خورده بود هیچیش نشده بود اما مامان واسه اطمینان میبرتش بیمارستان تا از سرش عکس بندازنتو شهرستان آمل که به جای یک دکتر دانشجو بوده آمپول میزنه بهش که بیهوشش کنن که موقع عکسبرداری تکون نخوره بچه سیاه میشه تو بغل مامانش جون میده حالا مامان هر چی ذجه میزنه که نفس نمیکشه سیاه شده هیچ کس نیست که به دادش برسه..........حالا به کی شکایت کنه به کدوم مسئول اصلا کسی مسئول هست مگه بچش برمیگرده.......... خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از خدا براشون فقط صبر می خوام

هیچ جوری نمی تونن فراموشش کنن ..........ایشاا... خدا هر چه زودتر جای فرشته از دست رفتشون و پر کنه
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
یکی از آشناهای نزدیک همسرم هم دختر یک سالشو سه سال پیش از دست داد و سال بعدش دوباره باردار شد و این بار هم بچش دختر بود طفلک این یکی هم فلج شده

تو کار خدا موندم !!!!!!! نم یدونم این پدر و مادر چه جوری تحمل می کنن پدر و مادر این بچه رو ببینی اینقدر شکسته شدن که خدا می دونه باباش که تمام موهاش سفید شده اصلا یه شکل دیگه شدن خدا بهشون صبر بده
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
وای خدای من...خدا صبرشون بده...دارم سعی می کنم جبو شوشو اشک هام نریزه...منم یه بچه 6 ماهه دارم
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
از خدا براشون صبر طلب می کنم هر چند که می دونم هیچ چیز دل بی تابشون رو آروم نمی کنه
فقط خداست که توی این لحظه های سخت می تونه مرحمی باشه برای دلهای شکسته
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
خدا هیچ پدر مادریو با بچه اش امتحان نکنه اشکام همینطور سرازیر شدن برای همه کسانی که بچه هاشونو از دست دادن آرزوی صبر و آرامش می کنم انشاا... رحمت خدا شامل حالشون میشه و زندگیشون به آرامش میرسه با یه بچه سالم و صالح
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
خدا به مادری که بچه اش رو از دست داده صبر بده منم یک ماه پیش دخترم رونیکا رو از دست دادم داشتم دیوونه می شدم فکر نمی کردم بتونم تحمل کنم رونیکا 8 ماهش بود خوشکل تپل باهوش اون بچه فرشته بود از اول به من الهام شده بود اما الان باز خدا رو شکر می کنم راضی ام به رضای خدا ، خدا به من صبر داد رو پای خودم بایستم تا روزی که برم پیش بچم به خدا نزدیکت خودم رو احساس می کنم اون بچه با رفتنش چشمای منو باز کرد واسم دعا کنید بتونم باز تحمل کنم می خوام از ماه بعد باز دوباره امتحان کنم امیدوارم خدا این یکی را واسم نگه داره و سالم به دنیا بیاید چون دخترم مادر زادی مریضی قلبی داشت آخر به دلیل اسهال شدید فوت کرد واسم دعا کنید