2777
2789
عنوان

مسافرت وشک

132 بازدید | 19 پست

سلام دوستان توی هفته ای که تعطیلاته خانوادم دارن میرن مشهدبه ماگفتن بیایدولی شنبه ویکشنبه به شوهرم مرخصی ندادن.ولی خانوادم  ازجمعه میرن.شوهرم گفت ازدوشنبه که تعطیلی رسمی میرم پیششون.ولی حالایه مشکلی پیش اومده که ماشینمونومیخوایم بفروشیم.حالابنظرتون  من با باباینام برم یا نه؟؟؟؟شک دارم؟؟؟شوهرمم حرفی نداره گفت دوست داری برو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چرا؟چون شوهرت نیس؟

چون شوهرم نیست بهم خدش نمیگذره بعدم اون یه هفته تنها باشه گناه داره حالا هرچقدم بگه برو بعدم اگه نرم و بفهمه بخاطرش نرفتم خوشحال تر میشه و از همه مهم تر من تنهایی مسافرت نمیرم که اونم نره

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
چون شوهرم نیست بهم خدش نمیگذره بعدم اون یه هفته تنها باشه گناه داره حالا هرچقدم بگه برو بعدم اگه نرم ...

اوووه راست میگیا به این فکرنکرده بودم من اگرتنهابرم مسافرت اونم ممکنه بعدا تنها بره.ممنونم از راهنماییت

2804
اوووه راست میگیا به این فکرنکرده بودم من اگرتنهابرم مسافرت اونم ممکنه بعدا تنها بره.ممنونم از راهنما ...

فدات عزیزم . آره مهمترین نکتشه وقتی بری دیگه نمیتونی بگی نرو

یکسال

از من بهت نصیحت خواهرانه حتی یک شب هم بدون شوهرت جایی نباش . شاید بعضیا بگن نه آدم باید اروپایی فکر کنه و این حرفا ولی اشتباهه محضه

2805
از من بهت نصیحت خواهرانه حتی یک شب هم بدون شوهرت جایی نباش . شاید بعضیا بگن نه آدم باید اروپایی فکر ...

من شک داشتم میگفتم گاهی وقتا بهتره نباشم قدرمو بدونه  ولی با راهنمایی هاتون نمیرم چون یادمیگیره بدون من بره جایی

دقیقاااااااا

بهش بگو هرچی فکر کردم دیدم نمیتونم یه شبم بدون تو باشم چه برسع چند روز تازه بدون تو اصلا خوش نمیگذره که حتی اگه با خانوادم باشم بگو اگه قسمت بود و تونستیم باهم میریم اگرم نشد انشالله دفعه بعداینجوری هم عشقتو بهش نشون دادی هم تو ذهنش ملکه میشه فقط کنار هم بهتون خوش میگذره . این یعنی سیاست 

2801