2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
مامان های تک فرزند از آوردن بچه دوم نترسید. خدا مهربونه خودش کارها رو آسون میکنه . اسرا بر عکس محیا خیلی بچه آروم و راحتیه. خوابش خوبه و این برای من نهایت لطف خداست که میتونم با اینکه دست تنهام به همه کارهام برسم و برای محیا هم وقت کافی دارم. امیدوارم همه مادرها و بچه های نازشون سالم و شاد باشند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی..به به وانیا خانوم نازو ببین..ماشاا...

سلام مامی محیا جون قدم نو رسیده مبارک...مبارکه همشهری...من نمیدونم چرا از سختی های بعد زایمان میترسم...برای همین فعلا جرات ندارم دومیو بیارم...خیلی نازن ماشاا...

مامان پیسل خوش اومدی
مامان محیا مبارکه....آفرین به همتت

ممنون فهیمه جون

آپلود عکس , آپلود رایگان
اینم وانیا در حال نقاشی.....وانیا پیکاسو
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
وانیا با مداد و مازیک به راحتی نقاشی میکنه اما با گواش فقط دوست داره به قول خودش رنگ بازی کنه....
آپلود عکس , آپلود رایگان

این نقاشی برای قبل از 3 سالگیشه
من خودمم خیلی رنگ بازی دوست دارمخیلی حس خوبی به آدم میده
وانیا با ترکیب رنگا باهم رنگ جدید که درست میکنه خیلی خوشش میاد...میگه مامان ببین چه باحاله یک هو شد سبز
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
نقاشی های فاطمه جون فوقالعاده است. تبریک میگم برای اینهمه استعداد.
محیا این روزها بیشتر کارتون میبینه و با دوستهای تخیلیش بازی میکنه. خیلی دوست دارم بره مهد کودک ولی نزدیکی خونمون مهد خوب نیست. و بردن و آوردنش سختمه. اگه باباش قبول کنه بعد عید 2-3 روز در هفته دوست دارم بره.طفلی تو خونه حوصله اش سر میره. همبازی را خیلی دوست داره.
مامان فیفی جان مهد کودک خوب سراغ دارید؟
من تعریف مهد کودک آسمان (مجتمع آسمان)و آرام (آبرسان)و لیلا (ولیعصر)را شنیدم. نمیدونم از این سن مهد قران که آموزشهای دینی هم داشته باشند میتونه مفید باشه یا نه؟
سلام به الی وفی فی و پریسا جون ..خوبین
من چند روزه که عمل بداشتن کیسه صفرا دشتم ...همه بچه ها خبر دارن راستش دوست نداشتم این خبرو به شما هم بگم ..
ولی حالا دیگه از بستر بلند شدم و 5 روزه که عمل کردم چون صفرا م سنگ داشت ..و دکتر شباهنگ منو عمل کرد ..اولاش خیلی درد داشتم ولی الان بشکر خدا خیلی کم شده ووو

تنها چیزی که خیلی سخت گذشت اشکای امیررضا بود که شب عملم میریخت ...و دلم براش کباب شد ..و خودم تا صبح تو بیمارستان گریه کردم ..ارتینم گویا شبها بچم بهونه منو میگرفته همش میگفته منو برین پیش مامانم ..کلن سه شب بیمارستان بودم