2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانای مهری .هر وقت من بودم شما نبودید هر وقت شما بودید من نبودم. میشه بگید کیا میاید. من یه سوال دارم هلیای من الآن 4 روزه موقع شیر خوردن خیلی اذیت میکنه.گشنه اش میشه ولی سینه رو پس میزنه انقدر باید با پستونک باهاش بازی کنم تا بالاخره سینه رو با زور بگیره نمیدونم چی کار کنم.دوست دارم دخترم شیر خودمو بخوره.
2805
سلام مامانای مهری .هر وقت من بودم شما نبودید هر وقت شما بودید من نبودم. میشه بگید کیا میاید. من یه سوال دارم هلیای من الآن 4 روزه موقع شیر خوردن خیلی اذیت میکنه.گشنه اش میشه ولی سینه رو پس میزنه انقدر باید با پستونک باهاش بازی کنم تا بالاخره سینه رو با زور بگیره نمیدونم چی کار کنم.دوست دارم دخترم شیر خودمو بخوره.
سلام به مامانای گل
نی نی منم 10 مهر ساعت 10 شب دنیا اومد وزن زمان تولدش 3600 -قدش 45 سانت بود سه ماه شیرمو خورد رفالکس داره سینمو ول کرده شیر منم داره کم میشه اصلا وزن نمیگیره از 4 ماهگیش براش کمک غذایی رو شروع کردم
تا بیداره خیلی گریه میکنه .شیر خشکم میخوره.
سلام دختر من 29 مهر بدنیا اومد البته قرار بود 27 بدنیا بیاد اما خانم خانما جاش راحت بود . اسمش روشا وقتی به دنیا اومد 3150 بود قدشم 51 الان وزنش6400 و قدش 61 . احساس می کنم یکم وزنش کمه و خیلی نگرانم کرده . من شیر خودمو بهش می دم
سلام پسرم من هم قرار بود 8 ابان بدنیا بیاد اما اونقدر عجله داشت 5 مهر به دنیا اومد اسمش امیر علی است الان دقیقا4.5 است وزنشتوی 4 ماهگی 7600 گرم و قدش 62 سلنتی متر بود خیلی شیطون و فضول است وای به حالی که راه بیفته
اسم..... سن....... تحصیلات ........ محل سکونت........ شغل ...................چندمین فرزند......نام و روز تولد

شادی....28.......لیسانس ریاضی.................سوئد..........درس می خونم..................اول(آندیا...17مهر)

هانیه.....27........لیسانس حقوق.................قم..........فعلا خانه دار....................اول(محمد مهدی..15)

مریم......26........مهندس کشاورزی.............شیراز........قبلاطراح سایت دانشکده.......اول(محمد امین 28)
.
فهیمه.....26......لیسانس زیست شناسی..........تبریز............خانه دار..............اول(mamanfifi)(امید..15)

معصومه....25.....دانشجوی کامپیوتر نرم افزار.........کرج...........فعلا خانه دار................اول( زهرا جون 10)

مژگان ......30......لیسانس ادبیات فارسی ............تهران ............خانه دار .....................اول (علی 15)

حوا..........؟..........لیسانس زبان المانی...............کرج.........مدرس زبان المانی..............اولین(رهام 28)

ملیحه......24........لیسانس شیمی..................زاهدان...............فعلا خونه دار..............اول(سپهر.29)

فاطمه......؟..........کاردانی صنایع دستی............تهران..................خانه دار...................دوم(کیان28.)

مهدیه ......28.......لیسانس ریاضی .............تهران ........... خانه دار.........اول ( مهگل ) (فاطمه سادات 21 )

آزاده ....30......مهندس کامپیوتر نرم افزار................تهران..............خانه دار...........اول(آزی)(نیکا و روشا)

مژگان ....36...........لیسانس ریاضی...................مشهد.............دبیر.............دوم(آرتین).

الهام.....31...............مهندس آبیاری.................تهران.........فعلا خانه دار..........اول (عرشیا)

یگانه......32.............فوق دیپلم کامپیوتر.............تهران.........کارمند.................اول(امیرعلی28 مهر)
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
سلام.مامانای مهر.نی نی من باید 14 آذر دنیا میامد.اما 2 ماه زودتر آمد.15 مهر.وزن تولدش1600 بود.الان 5700 شده.دکتر از وزنگیریش خیلی راضیه.قدش 40 بوده حالا 53 شده دکتر گفت نوزاد نارس اول دور سرش زیاد میشه بعد قد میکشه.شیر خودمو میخوره.اسمش محمد مهدی.عید با قطار میریم شیراز خونه مامان همسرم
سلام
نی نی من خیلی گریه میکنه شیر نمیخوره فقط وقتی خواب میخوره همیشه دستش تو دهنشه انگار که گرسنه ست
فقطم میخواد پستونک بخوره من با زور بهش غذا میدم لطفا اگه تجربه ای دارید به منم بگید .
دعا تون میکنم شما هم دعام کنید.
سلام مامان زهرا جون.دست توی دهان کردن که تویه این سن کار همه بجه هاست.پسر من چه گرسنه باشه چه سیر دو تا مشتاش رو میخوره تا بیکار میشه.اما اگر دخترت وزن نگرفته و شیر نمیخوره باید حتما پیش یه دکتر خوب بری.
2810