2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم خیلی سخته ببخشید اینو میگم ولی پدرتون اصلا وجدان نداره به جای اینکه از دخترش حمایت کنه طر ...

چون از مامانم کینه به دل داره معتقده منم مثل مامانمم، و این باعث افتخارمه چون مامانم فوق‌العاده زن خوبیه ، داره انتقامی که از مامانم نتونسته بگیره رو از من میگیره ، مامانمم خونه اقوام بابام نمیرفته چون به شدت سمی هستن ولی مامانم حامی داشته پدرش مادرش پشتش بودن ولی بخاطر من موند ، کسی طرف بابامو نمیگرفته الان از عقده ش طرف دامادشو میگیره .

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
از خودت لطفاً حرف نزنچنین چیزی نداریم که شهادت زن قبول نیست.ناقص العقل هم یه توضیحی بدماین تو یکی از ...

قبل از اینکه بخوای واسه هرچیزی دلیل بیاری بهش قشنگگگ فکر کن 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
2805

کتک بخورم کتک میزنم عین ماست نمی ایستم بزنه .. مثلا چنگ میندازم مشت میزنم یا موهاشو میکشم خیلی بد بزنه منم میزنم وسط پاش دردش میگیره چند لحظه بی حال میشه از درد و از فرصت استفاده میکنم .‌.

فرار میکنم طبقه بالا در رو قفل میکنم تا اوضاع آروم شه بیام پایین..

ممنون از پدر و مادر بابت تهیه این شوهر گرامی و این دختر به اسم فاطی کماندو

اگه اینجوری حضرت علی بگه خب به حضرت زهرام توهین کرده که نمیشه خب

خب تا آخر نخوندی که😑

برو قشنگ بخون لطفاً 

گفتم توهین نیست تو عربی. توصیفه. که احساساتش به عقلش غلبه داره. نه که عقل نداره.

بعدشم گفتم داشتن درباره عایشه حرف میزدن. جنگ جمل. یه خطبه کامله. نمیشه از توش یه جمله دربیارن هی باهاش اسلام رو بکوبن. این حرف دشمنان اسلامه وگرنه تقطیع عین نامردیه

من که زورم نمیرسه بخدا میسپرم خودشو خانوادشو بابامو....از هرکی بگذرم از بابام نمیگذرم منو مثل یه آشغ ...

جامعه ایران اینشکلیه معمولا زنو دخترو سرکوب میکنن مخصوصا پدرت با اینکه اصن پشتیبان یه دختر باید پدرش باشه اول از همه از هر لحاظی

دلایلش مختلفهبعضیا چاره ای ندارن، جایی ندارن، حامی ندارن ، درآمد ندارن بعضیا به کتک عادت دارن قبلا خ ...

احساساتی ام. و دوس دارم زندگیمو   بسازم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
جامعه ایران اینشکلیه معمولا زنو دخترو سرکوب میکنن مخصوصا پدرت با اینکه اصن پشتیبان یه دختر باید پدرش ...

دقیقا درسته ، بابام هیچی از پدری کردن برای دخترش نمیدونه 

مادرتون نمیتونن حمایتتون کنن؟به مادرتون بگید کاش

نه نمیتونه متاسفانه ،باهاش دردو دل میکنم ، کاش پدربزرگم زنده بود نه خودم تو این زندگی میموندم نه میذاشتم مامانم بمونه 

خب تا آخر نخوندی که😑برو قشنگ بخون لطفاً گفتم توهین نیست تو عربی. توصیفه. که احساساتش به عقلش غلبه د ...

اتفاقا میگن حافظه بلند مدت زن بهتر از مرده و حافظه کوتاه مدته زن از مرد ضعیف تره

منم اینجوری برداشت میکنم از اینکه میگن توصیفه

2810