2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😢(دعوا و کتک کاری )

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 82 پست

ان شا الله ک بگیرنشون اعدامشون کنن

بس ک اعصابا خرابه 

شوهرمن میگه از بی پولی سکته میکنم ی روز

تو این ممکلت کثیف همه باید اینجوزی کشته شن 

همسـرم هیچ وقت تورانخواهم بخشــید..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها شوهر من خیلی عصبیه مخصوصا تو رانندگی میترسم اخر یه جا بلایی سرش بیاد هرچقدم میگم اینقد دعوا ن ...

وای مثه شوهر من .تو رانندگی خیلی حرفهای بد میزنه .هروقت میریم بیرون استرس دارم دعوا نشه

انقدر نگید چرا نگاه کردی واکنش طبیعیه ادم بهت زده میشه دست خودش نیست

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋
2804
بچه ها شوهر من خیلی عصبیه مخصوصا تو رانندگی میترسم اخر یه جا بلایی سرش بیاد هرچقدم میگم اینقد دعوا ن ...

وای چه بد بابای من اینطوری بود یادمه یه بار یکی اومد جلوش این عصبی شد طرف رفت بابام با ماشین افتاد دنبالش😑😑😑دزد و پلیس بازی در میاورد با یه سرعت وحشتناکی افتاده بود دنبال طرف اونم بدبخت اخرین سرعت داشت فرار میکرد از دست بابام😨😨😨 مثلا داشتیم میرفتیم تولد بابام یه کاری کرد کم بود از ترس خودمونو کثیف کنیم ....زهرمار شد مهمونی یه عالمه دور شدیم نتونست بگیرتش برگشتیم😑😑😑😑

وای چه بد بابای من اینطوری بود یادمه یه بار یکی اومد جلوش این عصبی شد طرف رفت بابام با ماشین افتاد د ...

شوهر منو توصیف کردی خدانکنه یکی براش بوق بگیره وای میفته دنبال یارو نور بالاشو روشن می‌کنه و واسش بوق میگیره .کاری می‌کنه طرف از کرده خودش پشیمون شه

وای چه بد بابای من اینطوری بود یادمه یه بار یکی اومد جلوش این عصبی شد طرف رفت بابام با ماشین افتاد د ...

الان چطوره اخلاق بابات 

منم بابام عموهام عصبی ان یعنی گیر بدن ول نمیکنن 

مگه زنگم میرد 110 میومد 110 همش پارتیو عروسیه که زود میرسه

بلاخره وظیفه شهروندی آدم انجام میده تا اونجایی که مربوط به ما هست بهتر از این فقط نگاه کنیم جون یه آدم...اما من دیدم پلیس خیلی زود میاد...حتی دیر هم بیاد بازم باید اطلاع  داده بخاطر امنیت خودمون این حقوق شهروندیه

اصلا نمیتونم فراموش کنم همش میاد جلو چشمم خیلی بد بود  بدنم از ترس می‌لرزه😥😢😢😢

قرص ارامش بخش بخور يكي دو روز كامل بخاب

تنها راهش خابيدنت هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
2809