2777
2789

سلام من۱۵سالم هست.

هم سن وسلام اکثرا گوشی دارند...

درکل چون بسیجیم وتو انجمن اسلامی هم هستم باید جلساتو شرکت کنم...

راهش ازخونمون دوره باید هردفعه گوشی خانما یابچه هارو بگیرمو زنگ بزنم..

که واقعا خجالت می کشم هردفعه...

به نظرتون چطوربابامو راضی کنم گوشی برام بگیره؟

لطفا بی ادبی نکنید😁❤️

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

دخترا چطورباباتونو راضی کردید گوشی بگیره؟؟؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
دخترا چطورباباتونو راضی کردید گوشی بگیره؟؟؟

بگو بقیه دارن

تو فک و فامیل مثال بزن بگو فلانی داره خانوادش براش خریدن بعد من ندارم یه زنگ میخوام بزنم باید اواره شم درست نیست و اینا 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
راضی نکردیم خودش گرفت

چندسالگی گلم؟

سابلمینال گوشی مورد علاقه رو دانلود کن گوش کن .

چی هست گلم؟

بگو بقیه دارنتو فک و فامیل مثال بزن بگو فلانی داره خانوادش براش خریدن بعد من ندارم یه زنگ میخوام بزن ...

به مامانم میگم برآوردم درحد ۲سه میلیون بگیرید می گه ن لازم نیستو..

ازش درخواست کردی چی گفت ؟؟

به بابام میگم میگه به شوخی برو کنار تا دهنت خرد نکردم😕

مامانمم میگه ن 

2809