نارسیس جان پسر من از کسی اینکارو یاد نگرفته کار بدی هم نمیکنه ولی وقتی شورتش کج میشه میگه داره سلام میکنه حاضر جوابیشو منظورم بود.
ماریلا جان من وقتی با پسرم میرم حموم لباس تنم نیست فقط شورت پامه از بچگی تا الان اونم هیچوقت حرف یا حرکتی نداشته از اول باهاش اینجوری بودم. ما خونمون ماهواره داریم چه بخوام چه نخوام بعضی چیزارو تو show میبینه البته فقط موقع شام رو کانال کارتونه وقتی خوابه ما راحتتر نگاه میکنیم. و جدیدا" هم dvd کارتون میزارم به هر حااااااااااااااااااااااال تو خونه ماهواره هست اطرافیان هم دارن و میبینه. روابطم با همسرم هم درحد معقول بوده روی پاش میشینم و میگم که پسرم هم بیاد بعد همو بغل میکنیم میگم که چقدر همو دوست داریم و از این حرفا...و همو بوس میکنیم. (مامان و بابا و بچه ها همو میبوسن) جدیدا هم دارم درباره عروس و داماد براش توضیح میدم خیلی کند و با صبوری و توضیح کامل میدم خونه کسی میرم عکس عروسیشونو نشون میدم الانم که خواهرم داره عروس میشه محسوستر میتونم براش توضیح بدم. دلم میخواد باهام راحت باشه و اعتماد کامل داشته باشه. البته جلو کسی شلوارشو در نمیاره بهش یاد دادم خونه کسی میریم تو wc شلوارشو دربیاره ولی شورتشو پاییین میکشم در نمیارم. اگه کسی خونمون بیاد میره شلوار بیرون میپوشه حتی اگه مامانم باشه یا خونه مامانم یا مادر شوهر بریم شلوار راحتی هرچقدر هم شیک باشه پاش نمیکنه و وقتی استخر میره مایو میپوشه.
میشه شماها هم توضیح کامل بدین؟!!؟!؟!؟