2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
منم به پوریا مینادکس میدم بعضی وقتها هم زینک سولفات میدم البته زینک وهرروز نمیدم خیلی غذا هارو نمیخوره ولی از مهد که میاد بستنی ویا سرلاک میخوره سرلاک خیلی دوست داره گاهی وقتها تا شب 3یا 4بار میخوره شام رو خیلی بد میخوره همش بازی میکنه چند تا قاشق میخوره میره گاهی وقتها نصفه شب گرسنه اش میشه وغذا میخواد وزنش هم 12کیلو مونده دکتر بردم گفت قدش خوبه ولی وزنش کمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سالی خانوم خودت چرا قد و وزن امیرعلی رو نگفتی

نارسیس جون چرا نگفنب قدش چقد بوده که گفته خوبه. میان وعده چیه اگه غذاشو خوب بخوره عرشو سیر می کنم

دیگه رو زمین بند نمی شم. یه عادت بد داره غذا رو جلوی دهنش نگه می داره و حتی صحبت هم می کنه. اصلا

نمی بره تو لپش که نکنه زود بره پایین . یکی ندونه فکر می کنه بلعش مشکل داره.
خداروشکر پوریا زیاد اهل چیپس وپفک وهله وهوله نیست shniaجون مگه شربت زینک ضرر داره ؟دکتر داده واسه اشتهاش روزی 3بار بهش بدم ولی من چندروز یه بار میدم
منم حسابی به نی نی سایت معتاد شدمتو اداره تا وقت آزاد گیر میارم اینجا یه سر میزنم
مصرف چیپس و پفک کودکان را از تغذیه‌ای سالم محروم می‌کند. در مراحل تهیه پفک، پودر ذرت پرس می‌شود و در حرارت بسیار بالا قرار می‌گیرد تا به صورت حجیم درآید. در چنین شرایطی روغن موجود در پفک می‌سوزد و تولید پراکسید می‌کند که در حرارت و نور، مقدار آن بیشتر است و خوردن آن سلامت کودک را تهدید می‌کند. همچنین، میزان بالای نمک پفک و شوری آن موجب عادت ذائقه کودکان به شوری شده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری فشارخون را افزایش می دهد که در بزرگسالی زمینه‌ساز بیماری های قلبی ـ عروقی و سکته‌های مغزی می‌شود. براساس این مطالعات، پفک 9 برابر حجم خود آب جذب می‌کند. کودک با خوردن پفک و به دنبال آن آب احساس سیری کاذب کرده و در نتیجه از خوردن غذای سفره محروم و دچار کمبود تغذیه‌ای می‌شود.

مصرف چیپس نیز به دلیل شوری و روغن زیاد ، همان خطرات ذکر شده در بالا را برای سلامتی بدن در بر دارد. کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند در صورت مصرف اینگونه تنقلات، بسیار کم و از انواع معتبر آنها با بسته‌بندی بهداشتی استفاده شود، زیرا چیپس های فله‌ای در روغن چند بار مصرف، درست می‌شوند که احتمال سرطان زایی دارند. چیپس نیز موجب سیری کاذب می شود و به دلیل اینکه تمام مواد مغذی مورد نیاز برای رشد کودکان را در بر ندارد ، مصرف مداوم آن قبل از غذا موجب محروم شدن کودک از غذاهای اصلی و در نتیجه کمبودهای غذایی می‌شود.

منبع : WWW.PERSIANDIET.COM

عوارض و پیامدهای کمبود روی
کمبود روی در کودکان می‌تواند سرعت رشد را کاهش دهد. همچنین، کمبود روی با تغییراتی در حس بویایی و چشایی همراه است و سبب بی‌اشتهایی و کاهش‌وزن می‌شود. مطالعات متعددی نشان ‌داده ‌است که‌ عنصر روی‌ بر قدرت‌ یادگیری ‌تاثیر قابل‌ملاحظه‌ای دارد و مشکلاتی در قسمت حافظه و یادگیری در کودکان متولد شده از حیواناتی که دچار کمبود روی بوده‌اند، نشان داده است. کمبود روی در دوران بارداری عوارضی همچون سقط‌‌جنین، نقص عضو مادرزایی، وزن کم ‌در زمان تولد و زایمان دیر یا زودهنگام را به دنبال دارد. به دلیل ‌نقش روی برسیستم ایمنی، کمبود آن، مقاومت در برابر بیماری‌ها را کاهش‌می‌دهد و به ویژه در کودکان موارد ابتلا به بیماری‌های شایع دوران کودکی از جمله بیماری‌های تنفسی واسهالی افزایش می‌یابد. کودکان دچار کمبود روی ‌بیشتر در معرض عفونت‌ها قرار دارند. تاخیر در بلوغ جنسی از دیگر عوارض ‌کمبود روی به ‌شمار می‌رود.
منابع غذایی روی
روی درتمام مواد غذایی حیوانی و گیاهی که ‌منبع خوب پروتئین هستند‌، وجوددارد. منابع غنی روی‌عبارتند از: صدف، جگر‌ و انواع گوشت‌ها به ویژه گوشت قرمز‌ (گوشت‌مرغ ‌و ماهی ‌هم حاوی روی هستند اما میزان روی‌ در گوشت‌ قرمز ‌بیشتراست)، تخم‌مرغ، حبوبات مانند لوبیا‌ و عدس، غلات سبوس‌دار، شیر و موادلبنی، انواع مغزها مانند بادام‌زمینی، گردو، بادام و فندق، به طور کلی قابلیت جذب روی‌ از منابع حیوانی بیشتر از منابع گیاهی است و در صورتی‌که قسمت اعظم‌ روی‌ دریافتی از منابع گیاهی است‌ و در صورتی که قسمت اعظم روی دریافتی از منابع گیاهی تامین شود نیاز به این مغذی افزایش می‌یابد. به‌ طور ‌کلی قابلیت‌ جذب روی از گوشت چهار برابر غلات ‌است. فیبر وفیتات از مهم‌ترین عوامل کاهش‌ جذب روی از رژیم غذایی ‌هستند و درصورتی که مقدار ‌کمی ‌پروتئین ‌حیوانی در وعده غذایی وجود داشته ‌باشد، جذب روی از غذا‌های ‌حاوی فیتات افزایش می یابد. میزان جذب روی بسته به وضعیت روی فرد از 15 تا 40 درصد متفاوت است. درافرادی که دچارکمبود روی هستند میزان جذب روی افزایش می یابد. جذب روی در دوران بارداری و شیردهی نیز افزایش می‌یابد.
روش‌های کنترل کمبود روی
به طورکلی، پیشگیری و کنترل کمبود روی‌ نیز مانند هر ریزمغذی دیگری مستلزم ‌به کارگیری ‌استراتژی‌‌های غنی‌‌سازی موادغذایی، مکمل‌یاری، آموزش‌ تغذیه و اصلاح‌ رفتارهای‌ غذایی ‌می‌باشد. غنی‌سازی موادغذایی ‌عمده از جمله آرد، انواع ‌غلات صبحانه، ماکارونی و غذاهای تجارتی کودک درسایر کشورها به اجرا گذاشته شده‌است. مکمل یاری‌روی درکودکان مبتلا به بیماری‌های ‌اسهالی ‌توصیه ‌شده‌ است. همچنین، مکمل یاری روی به‌ میزان یک‌ میلی‌گرم به ‌ازای هر کیلوگرم ‌وزن بدن‌ در کودکان‌ دچار کمبود ‌روی‌ خفیف‌ توصیه شده است و درموارد کمبود شدید روی، این‌ میزان به روزانه 3 تا 4میلی‌گرم روی به ازای هرکیلوگرم وزن بدن افزایش می‌یابد. دربزرگسالان، مصرف طولانی مدت مکمل روی به مقدار بیشتر از 15 میلی گرم در روز توصیه نمی‌شود.

من نمیگم زینک به بچه هاتون ندین بالاخره هرچی باشه همه مواد شیمیایی مضرات خودشو داره ولی حرفم اینه چرا آشغال به بچتون میدین که با شربت میخوایین ضررشو جبران کنین؟؟ من خیلی دیدم بچه های همسن بچه من همچین نوشابه قورت قورت میخورن یا پفک هندی یا... خیلی تعجب میکنم چرا کسایی که مدعی علم و دانش هستن و دلسوز بچه هاشون رفتار و گفتارشون تا این اندازه ضد و نقیضه.
سلام دوستان پسر منم متولد 26 مهر 85 هست به عبارتى دیروز 3 ساله شد:*
اسمشم دنیل هست
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
بچه ها جون اگه میشه یه بار همه بیاین بگین که کوچولوهاتون چه ماهى هستن و الان قد و وزنشون چقدره
در مورد کار هاشونم بگین لطفاااااا

پسر من خیلى خیییییلى شیرین زبونه :* میتونم بگم که به فارسى و انگلیسى میتونه همه چى بگه البته ، وقتى انگلیسى حرف میزنه جمله ها کوتاه تر و ساده تره اما خب به فارسى خیلى عالى و کامل صحبت میکنه

الان مدتى هست که مهد میره البته قبلا هم چند ماهى رفته بود اما واسه تابستون نذاشته بودم برم و دوباره شروع کرده
قبلا نقاشى جالبى داشت اما از عید به این طرف اصلااااا حاضر نیست نقاشى بکشه!!!! البته تو مهد میکشه یه چیزایى..
شعر هاى زیادى بلده بیشتر به انگلیسى اما الان چند ماهه حاضر نیست برامون بخونه کوچولوهاى شما هم از این مقاومت ها نشون میدن؟ به نظرتون لج بازى میکنه که کارى که ازش میخوام انجام نمیده؟؟؟

تخیل و تجسمش خیلى قوى هست از همون 1 سالگیش چیزایى که میدید رو به چیزاى دیگه تشبیه میکرد..

غذا هم مثل خیلى از بچه ها خوب نمیخوره:(( ضمنا من خودم بهش میدم بخوره چون اگه به خودش باشه همین 2 لقمه هم که الان میخوره دیگه نمیخوره
سلام مامانای خوب مهربون امیرعلی20 مهر دنیا اومده وزنشم ?13,400 بود دیشب ولی‌ قدشو الان دقیق نمیدونم نمیذاره درست قدش کنم آخه چه کنم غذا خردنشم بد نیست گاهی خوبه گهیما بده خودم بهش غذا میدم فعلا هنوزم از دیپر نگریفتمش ولی‌ می‌خوام که دیگه شروع کنم من بهش سنیستول میدم برای اشتهاش بد نیست راستی‌ ممنیی که بچها بد غذا میخورن 1-2 ساعت قبل از غذا بهشون هیچی‌ ندین شاید گشنه بشن
سالى جون همه اعدادى که گذاشتى ؟؟؟ شده !! باید لاتین تایپ کنى اعداد رو اگه فارسى بزنى اینجورى نمایش داده میشه
ممنونم که گفتی‌ خب مامانای خوب بیان بگیین دیگه راستی‌ کسی‌ میدون رشد ونز بچه و رشد پای بچه چه جری سال به سال راستی‌ مامانا شما به بچهتون چیا میدین که بخورن ناهار شام صبحانه
سالى جون پسر من 14،100 وزنشه قدشم راستش آخرین بار که گرفتم 98 بود الان دیگه نمیدونم
پسرهاى ما تقریبا همسن هستن آخه دنیل هم متولد 26 مهره
اگه میشه یه کم بیشتر از کارهاش بگو

من صبحانه قبل از اینکه بره مهد بهش یه روز خامه و عسل میدام یه روز پنیر خامه اى یه روز کرن فلکس اما الان خیلى کم تو خونه صبحانه میخوره چون تو مهدم ساعت 9 میخورن .. براش یه کم میوه + چند تا بیسکویت یا کیک واسه صبحانه میذارم که ببره... تو خونه هم چند قاشق کرن فلکس میدم میخوره
ناهارم که باز مهد میخوره. انواع کو کو ، پاستا ،...
عصرونه سیب زمینى سرخ کرده یا میوه و..
شام هم که مرغ ، ماهیچه ، ماهى ، ماکارونى چیزایى که دوست داره دیگه
2810