2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
نارسیس جون من هر روز میام اینجا از حالتون با خبر میشم
کیمیا جون و مریلا جون خوش اومدید
جاستین قدش 102 و وزنش حدود 16 کیلو هست. صبجونه خیلی متنوع نمی خوره چیزهای جدید اصلا حاضر نمیشه امتحان کنه فقط تخم مرغ آبپز یا نیمرو -شیر و سریال یا پنکیک می خوره
ناهار و شام برنج سفید یا نون با هر جور گوشتی که باشه می خوره ماهی و میگو خیلی دوست داره هفته ای 3-4 بار می پزم براش کلا گوشت خیلی دوست داره همه نوعش ولی ماست اصلا نمی خوره سبزیجات هم بد نیست بعضی وقتها خوب می خوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماریا جون پسر منم ماست نمیخوره در صورتى که تا 1 سالگى عاشق ماست بود! ولى ماهى رو خیلى دوست داره من 2-3 بار در هفته بهش ماهى میدم البته آبپز دوست داره یعنى من لابلاى شوید پلوش براش میذارم که بپزه
لطفا میشه بگى چقدر شیر میخوره؟ من فکر میکنم دنیل خیلى شیر میخوره
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
سلام به همگی امیدوارم حال خودتون ونی نی هاتون خوب باشه
پوریای منم چیزهای جدید رو نمیخوره تخم مرغ هم نمیخوره عاشق ماهی وماکارانی وبرنج سفید هست از غذاهایی که رنگشون تیره باشه مثل قرمه سبزی وفسنجون خوشش نمیاد با کلک بهش میدم
شیر وماست زیاد میخوره طوریکه ما هیچوقت تو خونمون بدون شیر وماست نیستیم (واسه منم خوب شده چون به هوای اون منم میخورم در صورتی که قبلا اصلا نمیخوردم )عصرونه میوه و بستنی ولی اگه زیاد بخوره دیگه شام خوردنش محاله وزنش فکر کنم همون 12 باشه زیاد تغییر نکرده امروز برم خونه قد ووزنش رو دقیق میگیرم
امیرعلی صبحانه معمولا یا نیمرو می‌خوره یا نان پنیر یا نان نتللا ناهار هم ممولا همه‌چیز می‌خوره شأم هم همینطور میوه عاشق توتفرنگی و سیب مابقی میوهارو هم می خور گاهیم اصلا لب به هیچی‌ نمیزنه از غذاهای آبکی‌ مثل آشو این جور چیزها بدش میاد ولی‌ فکر کنم وزن بچه? ماریا جون بزنم به تخت از همه? ما بیشتره ماریا جون خوشبحالت
سالی جون من تورنتو هستم .بچه های شما همه از جاستین کوچکترن ایشاله وزن اونها هم زیاد میشه جاستین فروردینیه. پسمل من هم هم غذای ابکی نمی خوره
جاستین هر شب ساعت 9 تا 9:30 می خوابه صبح هم 8:30 بیداره
ماریلا جون جاستین 3 یا 4 بار شیر می خوره: با صبحونه بعد از ناهار شب قبل ار خواب بعضی وقتها هم عصرونه شیر میخوره.

خواب شب خیلی مهمه اگه بجه هاتون دیر می خوابن تو طول روز نزارین بخوابن اگه کمتر از 10 ساعت تو شب نخوابن برای بلند شدن قدشون خیلی بده
برنامه غذائی دیروز جاستین:
صبحونه تخم مرغ آبپز با یکم نون با آب پرتقال تو خونه براش گرفتم
1 ساعت بعد شیر با بیسکوئیت(من معمولا شیر و تخم مرغ همزمان نمیدم) یه کاسه پسته
ناهار پلو مرغ
عصرونه میوه و شیر
شام نون و مرغ
قبل از خواب شیر
ماریا جون منم ونکوورم جاستینو میزاریش مهدکودک خودت شاغلی

من نمیدونم امیرعلیو چیکار کنم گاهی می‌شینم براش یه عالمه گریه می‌کنم که بچم چقدر اینجا تنهاست شبها ساعت 11-12 میخوابه صبحم تا11-12 خواب خیلی‌ بعده می‌دونم می‌خوام از امشب سات خابشو بکنم 10-11یواش یواش بکنم 10بخوابه
فکر کنم تخم مرغ آبپز خاصیتش بیشتر باشه
پوریا که شبها برای خواب یلی مقاومت میکنه بعضی وقتها ازبس خوابش میاد بداخلاقی میکنه وبهونه میگیره ولی باز نمیخواد بخوابه ومقاومت میکنه ولی دارم سعی میکنم ساعت خوابش رو بیشتر کنم قبلا تا 12ودیرتر هم بیدار بود ولی یه مدت دارم 5/10میخوابونمش
مامان امیر علی شما ونکوور هستی الان اونجا باید هوا سرد شده باشه ؟ ببخشید یه سوال داشتم شماها که خارج از ایران هستید غیر از مسایل دوری از خانواده ودلتنگی از وضعتون نسبت به ایران راضی هستید یانه؟
سالى جون چرا امیر على رو مهد نمیذارى الان دیگه سنش مناسبه
خیلى واسه ما ها که ایران نیستیم مهد مزایا داره هم دیگه تنها نیست بچه و با بقیه بچه ها در ارتباطه همین که زبان رو یاد میگیره
من شاغل نیستم اما خب میبینم که مهد بره براش بهتره
نارسیس جون من صفحات پیش رو نتونستم بخونم پوریاى گلت متولد چه ماهى هست عزیزم؟
سلام دوستان
چقدر خوب که اینجا می شه با مادرهای دیگه که دست کم یک وجه تشابه باهاشون داری تبادل نظر کنی.

من یک پسر دارم که از آی دیم مشخصه اسمش آریا است . آریا متولد مرداد 85 هست . دیگه نمی دونم لازم هست چه چیزی بگم راستش پست های قبلی رو نخوندم ...

حتما از بودن در کنار شما چیزهای زیادی یاد خواهم گرفت و از این بابت خوشحالم.

امیدوارم من هم بتونم سهم خودم رو ادا کنم :)
2810