خیلی بده وقتی میفهمی در سن ۲۵ سالگی بچه دار نمیشی و بهت میگن یائسه شدی و برو تخمک اهدایی بگیر
از درگاه خدا نا امید نشید دوستان
من بعد از ۳ سال تلاش و دکترای رنگ و با رنگ بلاخره صاحب فرزند شدم خدایا شکرت امیدوارم خداوند روزی شما دوستان نی نی سایت کنه
فقط اومدم بهتون اینو بگم آی وی اف یعنی اشتباه محض شما با این کارتون اون مقدار ذخیره تخمکتون هم از بین میبریدسعی کنید فقط با قرص لتروزول و کلومیفن هر ماه شانس بارداری رو برای خودتون به ارمغان بیارید من یکبار ای وی اف رو تجربه کردم و واقعا مزخرف بود شما سعی کنید اول با قرص باردار بشید بعد برید سراغ ای وی اف دکترم بهم گفت وقتی تو اون آمپولارو زدی به جای ۲ تا تخمک ده تا تخمک هدر دادی و سطحش اومد پایین تر و واقعا راست گفت وقتی اون ماه اون همه آمپول زدم ۵ تا تخمک داشتم و فقط یکیش شد ۱۸ و اون هم بعد از تخمک کشی گفتن جنین نشده و دنیا سر من خراب شد
در کنارشم کلی استرس لعنتی و گریه ولی دیگه آخرش خودمو زدم به بی خیالی و گفتم توکل به خدا پیش این دکترم میرم من که بچه دار نمیشم شد شد نشدم خب نشد ولی بعد از ۸ ماه موفق شدم و خدا دختر قشنگمو کنار من گذاشت
علاوه بر اون هر روز روغن مالی رازیانه پیاز درمانی ورزش و فقط غذای با طبع گرم حتی روغن کنجد برای برنج و روغن آفتابگردان برای سرخکردنی یادم میاد میخریدم از این طبیعیا نه از این شرکتیا حتی خوردن سردی رو کنار گذاشتم
و هروز دعای حضرت ذکریا رو میگفتم و هنوزم میگم تا خدا از فرزندم محافظت کنه
انشا الله خداوند روزی شما کنه
اینرو بگم ذخیره تخمکم نیم بود یعنی زیر نصف یک و هرجا میرفتم بهم میگفتن سری باش تو داری یائسه میشی برو اهدایی بگیر
ولی نه خودم نه همسرم اصلا اهدایی دوست نداشتم
خیلی دوست داشتم زودتر بیام براتون بگم امیدوارم موفق بشید
شبتون بخیر عزیزان.