2777
2789
عنوان

مامان جوجوام، پسرگلم ابوالفضل+عکس

1890 بازدید | 58 پست

سلام عیدتون مبارک میدونم دیره ولی من سفر بودم نتونستم تاپیک بزنم و به‌همتون تبریک بگم،کسلیی که که منو میشناسن میدونن همفته ۲۸زایمان کردم و پسرم نارس بود با وزن یکیلو صد اینم عکسای قبل و بعد 

از همتون و دوستای گلم ممنونم که همیشه منو دعا کردن و میکنن😘😘😘😘

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
بسلامتی عزیزم انشااله زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه

عکس نذاشته یا من نمیبینم

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
2804

ماشاالله 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
2805

عزیزم خدا حفظش کنه 

عکس کوچیک ترسو وقتی بدنیا اومد بزار لطفا

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

ای خدا سبزرو نیگاه انشاا... قسمت همه منتظرا از این سبزه ها واسه عید 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
2801