نمیدونم چرا من هر سری میرم دکتر واسه چکاب قلب بچم خیلی دیر قلبش پیدا میشه😔😔صداشم در پرده ای از ابهام انگار شنیده میشه. در حالیکه ک خانومای دگ ک میرن صدای قلب بچه هاشون تا بیرون اتاق میاد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم قلب نينيم ايندفعه دير پيدا شد حتي دكترم نگران شد ولي من گفتم الان داشت تكون ميخورد حالش خوبه،بعد گشت كنار نافم يك بالاتر پيداش كرد ،چون چرخيده بود كلا رفته بود يه طرف☺️نگران نباش عزيزم،بعدم شايد دكترت ولوم اون دستگاهشو كم ميكنه
اصلا نترس منم پارسال که باردار بودم هر دفعه همین بساط و داشتیم .هیچی نبود.
خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.