2777
2789

سلام بچه ها من معمولا سه چهارماه پریودهام منظمه اما بقیه اش نامنظمه دوماه پیش هم چکاپ کامل دادم خدادوشکرمشکلی نبود

حالا

من این ماه میخوام کیت استفاده کنم ازچندم بزارم؟؟؟؟

پریودها از سی و دورزو تا چهل روز متغیر بوده 

از15 هم بزارم خوووبه؟؟؟؟

میخوام برم اقدام اول ان شالله

یه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

خب شما مشکل منو داری  دکتر به من دوفاستون داد که منظم شه پریودام   بعد کیت بذار از روز ۱۱به بعد  اگه نامنظم کل سی روز رو باید کیت بذاری   چون امکان داره تو روزای دیگه باشه    و ماه بعد  تو یک روز دیگه ای   اول باید پریود منظم شه 

خب شما مشکل منو داری  دکتر به من دوفاستون داد که منظم شه پریودام   بعد کیت بذار از روز ۱۱ب ...

دکتر به من گفت برو اقدام بعدچندماه اکه باردارنشدی بیا ببینم تنبلی داری یانه به نظرت دکترمو عوض کنم؟دوباره برم دکتر؟

یه 
2804

اقدام که باید بکنی    ولی اگه میخوای روز تخمک گذاریت رو بدونی که زودتر باردارشی و ببینی اصلا تخمک گذاری میکنی یا نه  باید  منظم کنی پریودت رو  به دکترت بگو   

حالا فعلا چند بسته کیت بخر بچه ها میگن مدیکور خوبه    از اول که میخوای اقدام کنی بذار دوتا خط پررنگ شد  تخمک گذاریت نزدیک هست  تو بروشور توضیح کامل داده   ولی ماه دیگه هم خواستی اقدام کنی دوباره شروع کن بذار   چون پری نامنظم هست هر ماه تخمک گذاری یه روز دیگه اتفاق میافته          

مثلا این ماه ۱۵دوخط شد   فکر نکنی ماه بعد هم ۱۵تخمک گذاریت هست     از کیت استفاذه کن باز

2805

وقتی پریودت ۳۲ روزست ۱۴ روز کم کنی میشه ۱۸ ام روز تخمکگذاری و لی با توجه به اینکه قرص مصرف میکنی روز ۱۲ یه کیت بزن اگه اصلا هاله نداشت سه روز بعد دوباره تکرار کن از روزی که هاله میندازه ۳_۴ روز بعدش همرنگ میشن و روز تخمکگذاریته ۱۲-۲۴ ساعت بعدش).مدیکور بهتر از مکس هستش ولی من معمولا۲ روز مونده به روز تخمکگذاری از هر دو استفاده میکنم که یهو اگه خطایی داشت اون یکی نشون بده کیت مکس یک روز دیرتر از مدیکور روز تخمکگذاری رو نشون میده

دکتر به من گفت برو اقدام بعدچندماه اکه باردارنشدی بیا ببینم تنبلی داری یانه به نظرت دکترمو عوض کنم؟د ...

من پیش سه تا دکتر رفتم هر سه گفتن هیچ مشکلی نداری البته سونو شکمی ام کردن ولی دکتر الانم بلافاصله تا گفتم تاخیر دارم سونو واژینال کرد واسه سلامت تخمدان بعدم گفت یکی از تخمدونات تنبله با اینکه من قبل اقدام هم کاملا پری هام منظم بودن هم لاغرم 

من الکی امسالو از دست دادم سر اینکه نمیدونستم یکی از تخمدونام تنبله و درمانو شرو نکردم ب نظرم شما برو یا پیش دکتر دیگ یا ب دکترت بگو سونو واژینالت کنه واسه تشخیص سلامت تخمدان

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤

یکی از علائم تنبلی همین نامنظمیه پری هستش انشالله ک شما تخمدانات سالمن ولی ب نظرم احتیاط شرط عقله

منم این ماه از کیت استفاده کردم از روز ۱۰ تا ۲۱ گذاشتم دو سه بسته خریده بودم 

از روز ۱۰ تا منفی شدن کامل کیت اقدامو یه شب در میون ادامه دادم

دکتر من میگه یک روز در میون اقدام داشته باش ولی ب نظر من باید روزای عادی دو روز در میون و شبای تخمک گذاری ک مثلا سه شب کیت مثبت میشه هر سه شب اقدام بشه اینطوری خیلیا نتیجه گرفتن

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
2801