2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست
ببخشید رفته بودیم شام بپرس عزیزم 

ببخشید به من گفتن ازآخرین انزال شوهرم تا یک هفته برا آزمایش وقت داره ماهم طبق این حرف روز ۵ام آزمایش داد

همه چیزش عادی بود یعنی ممکنه اگه روز۳ام میرفتیم آزمایش فاکتوراش پایین تر باشه؟

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم نگفت اتفاقا خودمم قبل اینکه بریم دوست داشتم بپرسن اما وقتی اونجوری شد دیگه یادم رفت بپرسم ف ...

عزیزم قربونش 😍😍 خیلی حس قشنگیه😍 مبارکت باشه . ان شاالله ب سلامت این دوران رو بگذرونی .کشتی مارو هی میام تاپیک ببینم خبری ازت هست یا نه.خداروشکر عزیزم😍😙

وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی 
ببخشید من جواب دادم....تعداد اسپرم ۲۶ ملیون  زمان مایع شدنش ۳۰ دقیق که خیلی خوبه تحرک اسپرم ۵۰ ...

ممنون دوستم عزيزم من براي دوستمون فرستادم كه ببينه ميخواست 

وگرنه من تو مرحله انتقال هستم 

بازم ممنوووون گلم💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
2803

عزيزم جواب آزمايش همسرت خيلي خوبه مورفولوژي خدارو شكر ٥درصد تعداد هم عاليه و تحرك هم عاليه ٧٠درصد 

به نظر من استرس رو از خودت دوركن و خودت رو تقويت كن مثلا رويال ژل تهيه كن هروز يدونه بخور با امگا ٣به روز درميون 

كه تخمكات كيفيتشون خوب باشه با ويتامين cو E

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ببخشید به من گفتن ازآخرین انزال شوهرم تا یک هفته برا آزمایش وقت داره ماهم طبق این حرف روز ۵ام آزمایش ...

نه عزيزم خيلي تاثير نداره بيشتر روي تعداد اثر ميگذاره اگه زودتر آز ميداد 

همسرم ٣روز رفت 

حتما تو مركز ناباروري آز بده واينكه اگه جوابش خوب بود تعداد روز مهم نيست

نه عزيزم خيلي تاثير نداره بيشتر روي تعداد اثر ميگذاره اگه زودتر آز ميداد  همسرم ٣روز رفت  ...

من تو یه شهرستانم مرکز ناباروری نداره.

ممنون میشم یه نگاه به آزمایشش بندازی

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
2804
من تو یه شهرستانم مرکز ناباروری نداره. ممنون میشم یه نگاه به آزمایشش بندازی

گلم بزار ببينم انشاالله بتونم كمكت كنم 

ولي اگه بتوني نزديك شهرتون حتما مركز ناباروري بري خيلي خوبه 

چون اين آزمايشگاه ها با كامپيوتر اندازه گيري ميكنن ولي مركز ناباروري با چشم هست 

سلام باران جون ببخشید تو روخدا از همه معذرت میخوام فقط داشتم الان فکر میکردم چقدر اون لحظه به حرفای ...

سلام ابی جون .خدااارو شکر عزیزم😍😍بهت تبریک میگم خیییلی خوشحاال شدم واست.ان شااله که نی نی جان همییشه سالم و سرحال باشه😍😍

گلم آزمايشش كه خيلي خوبه هم از نظر حجم و تعداد و تحرك و مورفولوژي 

چند وقته اقدامين ؟

2805
سلام عزیرم .خدااارو شکر عزیزم😍😍بهت تبریک میگم خیییلی خوشحاال شدم واست.ان شااله که نی نی جان همییشه ...

حنانه جون جنسيت ني ني مشخص شد گلم ؟

دورت بگردم ممنونم واقعا خدارو صد هزار مرتبه شکر امیدوارم مراحل بعدیم و غربالگریام به خوبی پیش بره خص ...

اینطوری نگو قربونت برم خیلی هم مامان خوبی هستی که انقدر نگران نی نیت شدی .مواظب خودت ونی نیت باش انشاءالله ازاین به بعد هیچوقت دچار استرس نشی وباقی راه رو بسلامت سپری کنی ونی نی نازت روبغل بگیری❤😘🙏

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
2801