یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام اعظم جون خوبی گلم؟ نی نیت پسر شد؟ ایشالا بسلامتیییییی😍😍😍 راستی اون موقع خیلی ناراحت بودی بخا ...
سلام عزیزم آره پسره ولی آبش درست نشده و ۱۹ام میرم سونو و دکتر گفت جواب سونوت همه چیو تعیین میکنه گفت کم باشه باید بستری بشی و کمیسیون تصمیم نهایی رو بگیره
دخمل نازت چطوره ؟
خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
روز پاکی و ده سیکل که دقیق یادمه هر کدومش دوبار داشتیم بقیه هم هر روزی که مهمون نداشتیم یا مهمونی نمیرفتیم اقدام میکردیم چون اسفند بود یا خانوادم واسم عیدی میاوردن و چن باری هم خودمون عیدی بردیم اون روزا نتونستیم اقدام کنیم ولی آخرینش ۱۸ سیکل بود فک کنم
خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
فیبروم که مهم نیس مگه یایز بزرگ من خالم با فیبروم ۳ تا بچه اورد...سایزش که خیلی خوبه از کجا دکتر فهم ...
چه ویتامینایی بخوره عزیزم؟این سونویی که گفتم زحمت بکشی ببینی هم مال شوهرشه.والاخاهرمن جیگرمونوخون کرده هیچ تلاشی نمیکنه برابچه دارشدن فقط توقع داره حاضروآماده یه بچه بزارن بغلش بگن این بچه براشمابرداربرو