2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست
ممنون.لطف کردی خودمم کیوتن صبح بخورم سلنیوم ظهر؟ هردوشو از اول پری تا روز ۱۷؟

راستش تا ۱ روز بعد تخمک گذاری میخورم..چون ویتامین ای برای جنین خوب نیس منم نخوردم ...هر وقت تخمک گذاریت تموم شد دیگه نخور...کیوتن صبح میخورم سلنیوم  وای ظهر با ناهار  

الهم صل علی محمد و ال محمد
اره به من گفت ولی همه نمیگن.گاهی بچه پاشوبازنمیکنه یااینکه اونجاش کوچیکه مشخص نیس

واقعا چه جالب چون دوستم که بهش گفته بودن سه ماهش تموم شده بود فک میکردم خیلی زود بگن ۳ ماهگی واسه همون من اصلا به خودم زحمت ندادم بپرسم هم اینکه استرس و نگرانیم نزاشت..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت برم انشالله ... بازم هرچه صلاح خداست  لحظه ای که دکتر محو مانیتور بود یه لبخند های ملیح ...

از این عکس احتمالا دختر 

🤔🤔🤔

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
2803
فاطمه جان خاهرم روز۱۵ رفته سونوتخمدان چپش فولیکول غالب ۲۱ داره.خوبه بنظرت؟دوتافیبروم داره ویه کیست س ...

فیبروم که مهم نیس مگه یایز بزرگ من خالم با فیبروم ۳ تا بچه اورد...سایزش که خیلی خوبه از کجا دکتر فهمید پوچه؟؟الکی میگه بهش بگو همون ویتامین ها رو بخوره استرس نداشته باشه والا خالم بافیبروم و  فولیکول ۱۰ پلی کیستیک شدید با ۱ بار اقدام باردار شد با قول خودش هیچ وقت فکر نمیکرد باردار بشه و شد

آره والا سلامتی بهترین نعمت....انشالله ک شمایه گل پسرسالم وخدابهتون بخشیده🙏

بزودی منتظر عکسای پسر کوچولوت هستیم فاطمه جون انشالله

اره هر چه صلاح و حکمت خداست اول سلامتی.. نمونش همین امروز یه لحظه رنگمون پرید گفت برو شیرینی بخور 😍🌱

2804

عزیرم خوبه خداروشکر ..نگران نباش فقط برای تعداد فنتوکسی فیلین و الکارنتین مصرف کنید ک تعدادش بره بالا .

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
عزیزم خاستم عکس سونوروبفرسم بازببینی نشدهرکاری کردم صفحه ۸۹۵۰ فرستادم بی زحمت میبینی

ببخشید عکس سنو خیلی ریز بود منم یکم چشام ضعیف سنو مال همون توضیح بود درست نوشتم؟؟؟

بزودی منتظر عکسای پسر کوچولوت هستیم فاطمه جون انشالله اره هر چه صلاح و حکمت خداست اول سلامتی.. نمون ...

والامن زیادنگران نبودم چون تجربه شوداشتم ....مرسی عشقم....انشالله هرچی ازخدامیخای بهت ببخشه🙏

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
2805
راستش تا ۱ روز بعد تخمک گذاری میخورم..چون ویتامین ای برای جنین خوب نیس منم نخوردم ...هر وقت تخمک گذا ...

میگما من ۲ماه دیگ میخوام اقدام کنم

بنظرت برم دکتر تعیین جنسیت؟

۲ماه خوبه؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
عزیزم من از روز پاکی اقدام کردم حتی بعضی وقتها دوبار توی یه روز 😁 آزادسازی دوتا داده بود که نمیدون ...

از روز پاکی تا اخر ماه هر روز؟؟؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
سلام باران جون ببخشید تو روخدا از همه معذرت میخوام فقط داشتم الان فکر میکردم چقدر اون لحظه به حرفای ...

ای جانم مبارک باشه انشالله بسلامتی بغل بگیری این پسر ناز مامانی را 😊😊

💖خدایا ازت ممنونم بخاطر دخترم و پسرم بهترین هدیه هایی که بهم دادی ممنون بخاطر سلامتیشون این شادی و خوشحالی منا نصیب و قسمت همه منتظرا کن انشالله💖
2801