ممنون.لطف کردی خودمم کیوتن صبح بخورم سلنیوم ظهر؟ هردوشو از اول پری تا روز ۱۷؟
راستش تا ۱ روز بعد تخمک گذاری میخورم..چون ویتامین ای برای جنین خوب نیس منم نخوردم ...هر وقت تخمک گذاریت تموم شد دیگه نخور...کیوتن صبح میخورم سلنیوم وای ظهر با ناهار
اره به من گفت ولی همه نمیگن.گاهی بچه پاشوبازنمیکنه یااینکه اونجاش کوچیکه مشخص نیس
واقعا چه جالب چون دوستم که بهش گفته بودن سه ماهش تموم شده بود فک میکردم خیلی زود بگن ۳ ماهگی واسه همون من اصلا به خودم زحمت ندادم بپرسم هم اینکه استرس و نگرانیم نزاشت..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فیبروم که مهم نیس مگه یایز بزرگ من خالم با فیبروم ۳ تا بچه اورد...سایزش که خیلی خوبه از کجا دکتر فهمید پوچه؟؟الکی میگه بهش بگو همون ویتامین ها رو بخوره استرس نداشته باشه والا خالم بافیبروم و فولیکول ۱۰ پلی کیستیک شدید با ۱ بار اقدام باردار شد با قول خودش هیچ وقت فکر نمیکرد باردار بشه و شد
عزیرم خوبه خداروشکر ..نگران نباش فقط برای تعداد فنتوکسی فیلین و الکارنتین مصرف کنید ک تعدادش بره بالا .
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
راستش تا ۱ روز بعد تخمک گذاری میخورم..چون ویتامین ای برای جنین خوب نیس منم نخوردم ...هر وقت تخمک گذا ...
میگما من ۲ماه دیگ میخوام اقدام کنم
بنظرت برم دکتر تعیین جنسیت؟
۲ماه خوبه؟
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
عزیزم من از روز پاکی اقدام کردم حتی بعضی وقتها دوبار توی یه روز 😁 آزادسازی دوتا داده بود که نمیدون ...
از روز پاکی تا اخر ماه هر روز؟؟؟
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..