راستش عود نکرد سنو هم داد خوب بود ولی تعداد اسپرم ها افتصاح بود خوب نشده بود قبل عمل ۵ ملیون بود با ...
عزیزم من دفعه قبل ب شوهرم ویتالی تون دادم تعدادش شد57میلیون..این دفعه گرده نخل خورد باخرنوب طفلی هرشب میخورد و ول من استفاده میکرد تعدادش شد39میلیون...من تحربه م ازویتالی تون روخواستم بگم شاید ب دردتون بخوره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میگما ی سوال کیوتن و سلنیومو خودمو شوهرم هر روز بخوریم؟شب یا روز؟ دکتر نگفت شوهرت اسید فولیک بخوره؟ ...
راستش نه اصلا نداد ولی ب ۱۲ گفت خیلی خوبه ولی ضرر نداره فقط ممکنه معدش اذیت شه😁 راستش من فقط از روز اول پریود تا ۱۷ میخورم دیگه نمیخورم تا پریود شم چون برا کیفیت تخمک و رحم ولی شوهرم صبح کیوتن ظهر ای و سلنیوم شب هم زینک میخوره
ای جوووونم خداحفظش کنه انگارآبمیوه اثرخودشوگذاشته...مهم اول سلامتیه..وخداواست حفظش کنه.....باوجوداین ...
اره واقعا خدا به هممون بچه سالم و صالح هدیه بده ...منم طفلی مامانم همه دختراش دختر اوردن ولی سر من یکم امیدواره امروزم زنگ زد یجورایی دلش میخواست بفهمه ولی روشم نمیشد بپرسه منم پیش دستی کردم گفتم مامان خیلی زوده نشون ندادن راستی جنسیت ولی خب با این حال بازم گفت سالم باشه هر چی باشه ما دوست داریم
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
راستش نه اصلا نداد ولی ب ۱۲ گفت خیلی خوبه ولی ضرر نداره فقط ممکنه معدش اذیت شه😁 راستش من فقط ...
ممنون.لطف کردی
خودمم کیوتن صبح بخورم سلنیوم ظهر؟
هردوشو از اول پری تا روز ۱۷؟
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙