2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست
تبریک میگم خانوم گل  از روی عکس هم حس میکنم نی نیمون پسره ان شاءالله  امیدوارم خحدسم درس ...

سلام اعظم جون خوبی گلم؟ نی نیت پسر شد؟ ایشالا بسلامتیییییی😍😍😍 راستی اون موقع خیلی ناراحت بودی بخاطر آب دور بچه

خوبه الان همه چی؟؟؟ 

راستش عود نکرد سنو هم داد خوب بود ولی تعداد اسپرم ها افتصاح بود خوب نشده بود قبل عمل ۵ ملیون بود با ...

عزیزم من دفعه قبل ب شوهرم ویتالی تون دادم تعدادش شد57میلیون..این دفعه گرده نخل خورد باخرنوب طفلی هرشب میخورد و ول من استفاده میکرد تعدادش شد39میلیون...من تحربه م ازویتالی تون روخواستم بگم شاید ب دردتون بخوره

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگما ی سوال کیوتن و سلنیومو خودمو شوهرم هر روز بخوریم؟شب یا روز؟ دکتر نگفت شوهرت اسید فولیک بخوره؟ ...

راستش نه اصلا نداد ولی ب ۱۲ گفت خیلی خوبه  ولی ضرر نداره فقط ممکنه معدش اذیت شه😁 راستش من فقط از روز اول پریود تا ۱۷ میخورم دیگه نمیخورم تا پریود شم چون برا کیفیت تخمک و رحم  ولی شوهرم صبح کیوتن ظهر ای و سلنیوم شب هم زینک میخوره

الهم صل علی محمد و ال محمد
ای جوووونم خداحفظش کنه انگارآبمیوه اثرخودشوگذاشته...مهم اول سلامتیه..وخداواست حفظش کنه.....باوجوداین ...

اره واقعا خدا به هممون بچه سالم و صالح هدیه بده ...منم طفلی مامانم همه دختراش دختر اوردن ولی سر من یکم امیدواره امروزم زنگ زد یجورایی دلش میخواست بفهمه ولی روشم نمیشد بپرسه منم پیش دستی کردم گفتم مامان خیلی زوده نشون ندادن راستی جنسیت ولی خب با این حال بازم گفت سالم باشه هر چی باشه ما دوست داریم

2803
در حال اقدام برا بچه دوم ..دخترم تو ۷ ساله 

جواب اون سوالمم بده😍😍

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
راستش نه اصلا نداد ولی ب ۱۲ گفت خیلی خوبه  ولی ضرر نداره فقط ممکنه معدش اذیت شه😁 راستش من فقط ...

میشه بدونم بذاتعیین جنسیت پیش کدوم دکتررفتین؟

2804
اره واقعا خدا به هممون بچه سالم و صالح هدیه بده ...منم طفلی مامانم همه دختراش دختر اوردن ولی سر من ی ...

آره والا سلامتی بهترین نعمت....انشالله ک شمایه گل پسرسالم وخدابهتون بخشیده🙏

راستش نه اصلا نداد ولی ب ۱۲ گفت خیلی خوبه  ولی ضرر نداره فقط ممکنه معدش اذیت شه😁 راستش من فقط ...

ممنون.لطف کردی

خودمم کیوتن صبح بخورم سلنیوم ظهر؟

هردوشو از اول پری تا روز ۱۷؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2805
تبریک میگم خانوم گل  از روی عکس هم حس میکنم نی نیمون پسره ان شاءالله  امیدوارم خحدسم درس ...

خیلی ممنون رد جونم..  میدونم الان خیلی کوچیکه تا فهمیده بشه ..

الهی امین عزیزم  توکل به خدای رحیم و رحمان و حکیم 

شرمنده ی سوال تو روزای عادیم دمنوش زعفرونو بقیشو بخورم طوری نیس؟ هر روز ب شوهرمم بدم؟؟

اگر مطمینی مزاج بدنت گرمه نه کمتر استفاده کن چون گرمی زیاد برای کبد مضرره

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
2801