2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست
نه عزیزم نگفت اتفاقا خودمم قبل اینکه بریم دوست داشتم بپرسن اما وقتی اونجوری شد دیگه یادم رفت بپرسم ف ...

عزیزم خداحفظش کنه.گفتی بچه اولته؟مهم سلامتیشه.چراعکس سونوی من فقط اونجوری بود.تودلم موندبخدا😭 همه عکس بچشون دارن من ندارم

[QUOTE=99658540]عزیزم میشه تویه پست دقیقا رژیم و داروهایی ک مصرف کردین روبرامون بذارین؟انشالله هرچی ...

میگما ی سوال کیوتن و سلنیومو خودمو شوهرم هر روز بخوریم؟شب یا روز؟

دکتر نگفت شوهرت اسید فولیک بخوره؟

ی خانما گفت ب شوهرمم هر شب اسید فولیک بدم

نظر شما چیه؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم نگفت اتفاقا خودمم قبل اینکه بریم دوست داشتم بپرسن اما وقتی اونجوری شد دیگه یادم رفت بپرسم ف ...

ای جوووونم خداحفظش کنه انگارآبمیوه اثرخودشوگذاشته...مهم اول سلامتیه..وخداواست حفظش کنه.....باوجوداینک خودم دوتاشکم زاییدم ولی هروقت سونومیبینم هیجان زده میشم بخاطراین نعمت خدا🙏🙏انشالله نصیب تک تک بچه های تاپیک بشه🙏🙏🙏🙏

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
2803
اعظم جون ماساژ بعدبارداری ضررنداره؟؟؟؟

بعد بارداری ماساژ ندادم عزیزم 

از روز اول پری میدادم تا وسط سیکلم 

ماهی که باردار شدم بخاطر مهمون مرتب نبود ولی باز انجام میدادم هرموقع میتونستم 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
عزیز دلم واقعا از ته دل ازت ممنونم از همتون به حق امیرالمونین کوچولت بسلامتی بیاد بغلت  🌱🌱 خ ...

تبریک میگم خانوم گل 

از روی عکس هم حس میکنم نی نیمون پسره ان شاءالله 

امیدوارم خحدسم درست باشه و دلت شاد بشه 

آقا امیر المومنین خودش نگهدار بچت باشه 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
2804
به نظرم پسره 😍😍

قربونت برم انشالله ... بازم هرچه صلاح خداست 

لحظه ای که دکتر محو مانیتور بود یه لبخند های ملیحی میزد نگاه میکرد تازه اونجا دلم اروم شد و گفتم مشکلی نیست خداروشکر

اگه میتونین از رو این عکسها حدس بزنین بیزحمت بهم بگین 

عزیزم خداحفظش کنه.گفتی بچه اولته؟مهم سلامتیشه.چراعکس سونوی من فقط اونجوری بود.تودلم موندبخدا😭 همه ع ...

انشالله سونوی بعدیت عزیزم...من یادمه سونوان تی دخترمورویه سی دی برام ریختن بهم دادن هنودارمش😍😍😍😍

عزیزم شوهرت با دارو تقویت کن فقط مورفولوژی پایین بود بنظر من

بتظرم برای اون تایم تخلیه همسرت خوب بود ازمایش 

همسر من گرید ۱ هجده درصد بود از همه بیشتر گرید سی بود واسش

دکتر بیسواد گفت خوبه اما من سرخود بهش ویتامین سی و ای دادم

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
2805
الهی آمین🙏🙏🙏🙏شوهرم منم پارسال تابستون جراحی کرده واریکوسلشو چراشوهرتون عودکرده؟

راستش عود نکرد سنو هم داد خوب بود ولی تعداد اسپرم ها افتصاح بود خوب نشده بود قبل عمل ۵ ملیون بود با تحرک ۱۰ درصد مورفولوژی ۲۵ بعد عمل تخداد ۱۰ ملیون تحرک ۴۵ مورفولوزی ۴۵ فک کنم  اول گیاهی نخل خرما و خرنوب میدادم اعصابم خورد میکرد نمیخورد اسیاب میکردم تو کبسول خالی بش دادم یکم بهتر بود ولی مولتی ویتانین بهتر جواب داد

الهم صل علی محمد و ال محمد
بعد بارداری ماساژ ندادم عزیزم  از روز اول پری میدادم تا وسط سیکلم  ماهی که باردار شدم بخ ...

منم دقیقن3دوره س ازروزاولی پری تاروزی ک اقدام داریم هرشب ماساژمیدادم باروغن سیاه دونه.وهمچنین شوهرمو...الانم4شنبه آی یوآی شدم.دیگ ازون روزماساژندادم.بنظرت ماساژندم؟

عزیزم خداحفظش کنه.گفتی بچه اولته؟مهم سلامتیشه.چراعکس سونوی من فقط اونجوری بود.تودلم موندبخدا😭 همه ع ...

اره اوله ..خیلی ممنون خدا کوچولوی شما رو هم حفظ کنه اره منم فکر نمیکردم اینقدر واضح ببینم تازه باور کردم نی نی دارم البته اون مانیتوری که بالا سرم بود بزرگتر نشون میداد تو عکسا کوچیک تر شده

2801