میگما ی سوال کیوتن و سلنیومو خودمو شوهرم هر روز بخوریم؟شب یا روز؟
دکتر نگفت شوهرت اسید فولیک بخوره؟
ی خانما گفت ب شوهرمم هر شب اسید فولیک بدم
نظر شما چیه؟
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی آمین🙏🙏🙏🙏شوهرم منم پارسال تابستون جراحی کرده واریکوسلشو چراشوهرتون عودکرده؟
راستش عود نکرد سنو هم داد خوب بود ولی تعداد اسپرم ها افتصاح بود خوب نشده بود قبل عمل ۵ ملیون بود با تحرک ۱۰ درصد مورفولوژی ۲۵ بعد عمل تخداد ۱۰ ملیون تحرک ۴۵ مورفولوزی ۴۵ فک کنم اول گیاهی نخل خرما و خرنوب میدادم اعصابم خورد میکرد نمیخورد اسیاب میکردم تو کبسول خالی بش دادم یکم بهتر بود ولی مولتی ویتانین بهتر جواب داد
عزیزم خداحفظش کنه.گفتی بچه اولته؟مهم سلامتیشه.چراعکس سونوی من فقط اونجوری بود.تودلم موندبخدا😭 همه ع ...
اره اوله ..خیلی ممنون خدا کوچولوی شما رو هم حفظ کنه اره منم فکر نمیکردم اینقدر واضح ببینم تازه باور کردم نی نی دارم البته اون مانیتوری که بالا سرم بود بزرگتر نشون میداد تو عکسا کوچیک تر شده