2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست

عزیزم 

ازمایش خوبه،اصلا نگران نباش،با جواب های خیلی ضعیفتراز این هم باردار شدن،فقط مورفولوژی کمه که با دارو‌بهتر میشه 

من همسرم مورفولوژیش کم بود،از مامان ستایش پرسیدم 

این‌دا وها رو‌گفتن برای مورفولوژی بهتره 

ولمن

کیوتن پلاس 

ویتامین e

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
سلام گفتم استرس نداشته باش خداروصد هزار مرتبه شکر انشاءالله سالم بغلش کنی😁🤩👶

فدات بشم چه کنم هیچی نمیدونستم از این قضیه کلا من هر وقت رفتم سونو همیشه ث بقیه خانما مث ادم یبار نرفتم دخال بعد برگردم بیرون واسه همون چشمم ترسیده 🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی هفتس رژیم گرفتم کشتم خودمو😁😁

من اصلا نمیتونم رژیم بگیرم نهایت تا تخمک گذاری واقعا سخته...والا مامانم ۴ تا پسر اورد ۱ دختر همش میگه من فقط لبنیات میخوردم به زور میده بخورم میگه پوکی استخوان میگیرت 😁😁😁

الهم صل علی محمد و ال محمد
فدات بشم چه کنم هیچی نمیدونستم از این قضیه کلا من هر وقت رفتم سونو همیشه ث بقیه خانما مث ادم یبار نر ...

عزیزم

خدا رو شکر که صحیح و سالمه.❤️

2803

[QUOTE=99658540]عزیزم میشه تویه پست دقیقا رژیم و داروهایی ک مصرف کردین روبرامون بذارین؟انشالله هرچی ازخدامیخای بهت ب ...[/QUOTE

قربونت منم هنوز منتظرم 😁😁البته شوهرم وتریکاسل داشت عمل کرد باز خوب نشد دارو میخوره  ...دارو ها خودم که میخورم دکتر داده برا جنسیت ...۱سلنیوم ۲ ویتامین ای ۳ کیوتن  امپول ب ۱۲ هفته ای یبار... شوهرم هم سلنیوم  کیوتن ویتامین ای  زینک پلاس. امپول ب ۱۲ و ب کمپلکس انشالله مامان بشیم همه تا اول مهر

الهم صل علی محمد و ال محمد
یالاعزیزم مشتاقیم....جنسیت مشخص نشد؟

نه عزیزم نگفت اتفاقا خودمم قبل اینکه بریم دوست داشتم بپرسن اما وقتی اونجوری شد دیگه یادم رفت بپرسم فقط داشتم به مانیتور نگا میگردم ذکر میگفتم 

برا اولین بار این صحنه رو تو وجودم دیدم اینقدر ذوق کردم که منم میتونم مادر بشم😍

نه عزیزم نگفت اتفاقا خودمم قبل اینکه بریم دوست داشتم بپرسن اما وقتی اونجوری شد دیگه یادم رفت بپرسم ف ...

اولین بچه تونه عزیزم؟؟؟

2804
من اصلا نمیتونم رژیم بگیرم نهایت تا تخمک گذاری واقعا سخته...والا مامانم ۴ تا پسر اورد ۱ دختر همش میگ ...

شما بچه چندمته؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نه عزیزم نگفت اتفاقا خودمم قبل اینکه بریم دوست داشتم بپرسن اما وقتی اونجوری شد دیگه یادم رفت بپرسم ف ...

به نظرم پسره 😍😍

2805
[QUOTE=99658540]عزیزم میشه تویه پست دقیقا رژیم و داروهایی ک مصرف کردین روبرامون بذارین؟انشالله هرچی ...

الهی آمین🙏🙏🙏🙏شوهرم منم پارسال تابستون جراحی کرده واریکوسلشو چراشوهرتون عودکرده؟

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
اعظم جان شما امپول ازاد سازی چندتا زدین و بعدش کی اقدام داشتین و چند بار ؟؟

عزیزم من از روز پاکی اقدام کردم حتی بعضی وقتها دوبار توی یه روز 😁

آزادسازی دوتا داده بود که نمیدونم دقیق روزش زدم یا نه ولی زدم تا ۱۸ سیکل هم اقدامم رو رفتم 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
2801