2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست
من نو بت سونو گرفتم دوشنبه ساعت ده صبح ،،،  استرس گرفتم

انشاءالله بهترین خبرهارو بشنوی عزیزدلم وبیای ماروهم خوشحال کنی❤🙏😊

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فاطمه جان فیبروم ارثیه !  منم وضعیتم مثل توئه !😔 نگران بعد زایمانم که بازم سرو کله ی پولیپ ها ...

نه ارثی نیست چون هیچکس نداره تو اقوامم فقط من بدشانس

که سینه‌هامم درگیر کرده و‌دوتا فیبرو ادنوم دارم تو‌سینه‌هام

فیبروم برای بارداری و‌باردار شدن مشکلی ایجاد نمیکنه عشقم

من فقط نگران فیبروادنوم‌های سینه‌م هستم که با بارداری ممکنه رشد کنن

انشالله پسرت به دنیا اومد سریع اولین فرصت برو تو کار دومی

من بعد که فعمیدم فیبروم دارم دکترم گفت سریع باردارشو

ولی همسرم قبول نکرد و‌این حین متاسفانه پولیپ هم زد که با وجود عمل سه ماهه دراومد

نزدیک پنجسال از زایمان دومم میگذره

من نگران فیبرومم نبستم نگران سنم هستم که دیگه فرصت ندارم

واسه همین حنسیت الان برام انقدر حیاتی شده😔😔😔

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
2803

التماس دعا فاطمه جون🙏😘

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
دوشنبه میشه 42 روز از اقدامم گذشته و هفت هفته و چهار روزم میشه ،،، نشون میده قلب نی نیمو دیگه درسته؟

آره گلم من ۷ هفته و۵ روز بودم قلب دخملم میزد انشاءالله توهم با شنیدن قشنگ ترین موسیقی دنیا بهترین روزت روتجربه میکنی

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
2804
ميخک و‌گلاب سه روز اول پری خیلی تو سایز فولی تاثیر داره

عزیزم چطوری باید میخک و گلاب و خورد؟ ؟؟

دوستان عزیزم برای همه منتظران نی نی لطفا یه صلوات بفرستین. ممنون 🙍🙆👪👼👼👼
من نو بت سونو گرفتم دوشنبه ساعت ده صبح ،،،  استرس گرفتم

استرسا طبیعیه عزیزم ان شالله باخبرای خوب برمیگردی🙏😍

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
2805
فاطمه جان زیارتت قبول...دعامون کن فاطمه هممونو دعا کن 😢😢😢😢😢

چشم گلم اینجاامامزاده شعیب سبزواره بخدابراهمتون ازته دل دعاکردم

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
آره گلم من ۷ هفته و۵ روز بودم قلب دخملم میزد انشاءالله توهم با شنیدن قشنگ ترین موسیقی دنیا بهترین رو ...

من واسه دخترم یادمه دکتر بهم گفت از روز اقدام بشمار 40 روز که شد برو سونوی قلب ،،رفتم و دخمل نازم قلبش میزد ،انشالله دوشنبه هم قلب این نی نی هم میزنه

😍خدایا شکرت 😍

من حال دلم خوب نیست نگران ابی هستم چرا پس نمیاد بنده خدا 

2801