زیارتت قبول عزیزدل انشاءالله هرخواسته ای داری برآورده بشه❤🙏
خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به این چیزا نیس ،،شاید توی تاپیک نبودی و پست های قبلی منو نخونده باشی ،،من ماهای قبل خودمو تا موعد پریودم حبس میکردم تو خونه ،،ولی این ماه که نتیجه گرفتم گفتم ولش کن این ماهم که پریود میشم کلی رفتم خیابون و پشت فرمون نشستم ،^،، تازه داشتم میگشتم سراغ دکتر بهتر،، و کلی خونه تکونی کردم ولی خدا خواست و باردار بودم
انشاءالله این ماه با گرم کردن رحمت جواب میگیری وخدا درجواب کل سختی هات یه دوقلو دختروپسربهت هدیه میده اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم😘❤🙏😊
نه عشقم من رحمم سرد هست که کلی فیبروم و پولیپ داره از غلبه سردی اینطور میشه منم دوروز لکه بینی قهو ...
فاطمه جان فیبروم ارثیه ! منم وضعیتم مثل توئه !😔 نگران بعد زایمانم که بازم سرو کله ی پولیپ ها و کیست پیدا بشه 😳 دیگه خسته شدم از دکتر و جراحی .... 😢شوهرمم باز بچه میخواد . خیلی نگرانشم . پس منم رحمم سرده !!
وخدایی که در این نزدیکی ست ... خدایا هزاران مرتبه شکر بابت فرشته ی نازی که به من دادی