2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027015 بازدید | 355201 پست
فدات عزيزم انشالله😘

بهار جان برام دعا کن عزیزممم 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یه سوال..باید چند روز بعد پریودی از کیت استفاده کنم؟وهرشب باید بزنم؟

بستگی به دوره هات داره،توی دفترچه اش بشتگی به طول دوره نوشته از کی استفاده کنی.

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
2803
فدات عزيزم انشالله😘

بهار جون 

انشالله هرچه زودتر خبر سلامتیش و گل پسریش رو‌میایی بهمون میدی،البته فقط و فقط سلامتیش مهمه 😍😍😍

بهار جون  انشالله هرچه زودتر خبر سلامتیش و گل پسریش رو‌میایی بهمون میدی،البته فقط و فقط سلامتی ...

قربونت بشم عزيزم انشالله 

روزي بشه همه دوستان منتظرم بيان سونو و اعلام سلامتي ني نيشون رو بكنن بخدا آرزوم همينه 

مامان دو تا ني ني😍❤️ پسرم عاشقتم❤️تو دليم نفسم خوش اومدي💋💋
2804
عشقم تو دلت داداش نازنینه انشالله  خدا دل بچه ها رو‌شاد میکنه همیشه

فاطمه ی عزیزم

نوشته ی زیبایت رو خوندم،واقعا و از صمیم قلبم دوست دارم ی داداش برای دخترهات بیاری و‌دلتون شاد بشه.

خدا به مامان عزیزت صبر و‌سلامتی بده و امیدوارم لبخند رضایت و زیبا رو برای رسیدن به ارزوهاتون هرچه زودتر اتفاق بیفته. ❤️❤️❤️❤️

قربونت بشم عزيزم انشالله  روزي بشه همه دوستان منتظرم بيان سونو و اعلام سلامتي ني نيشون رو بكنن ...

مرسی عشقم 

فقط دارم فکر میکنم که نوه و‌مادربزرگ جوون هزارماشالله باهم چقدر حال میکنن

خودت تک فرزندی عزیزم؟؟؟

نرگس رفته دکتر؟؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
فاطمه ی عزیزم نوشته ی زیبایت رو خوندم،واقعا و از صمیم قلبم دوست دارم ی داداش برای دخترهات بیار ...

ممنونم رز قشنگم مرسی از دعای خوبت

ممنونم بخاطر مهربونیت

منم دعا میکنم تو این لحظات که هر ثانیه ش نور هست

الان پسرت اون تو مو ها جاش محکم کنه و به زودی با بی بی مثبتت خوشحالمون کنی❤️❤️❤️❤️

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
2805
ممنونم رز قشنگم مرسی از دعای خوبت ممنونم بخاطر مهربونیت منم دعا میکنم تو این لحظات که هر ثانیه ش ن ...

ممنونم مهربونم 

میشه بپرسم برادر نازنینت چه اتفاقی براش افتاد،،!!!؟؟؟؟

خیلی خیلی ناراحت شدم و خدارو به تمام عظمتش قسم‌میدم که دلتون رو شاد کنه

ممنونم رز قشنگم مرسی از دعای خوبت ممنونم بخاطر مهربونیت منم دعا میکنم تو این لحظات که هر ثانیه ش ن ...

ان شالله خودت به زودی بارداربشی یه پسر سالم و سرباز امام زمان ....من هر وقت میخام از خدا پسر بخام میگم یا امام زمان یه پسر به من بده و سرباز خودتون باشه نذر قیام خودتون .

2801