خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
ممنونم رز قشنگم مرسی از دعای خوبت ممنونم بخاطر مهربونیت منم دعا میکنم تو این لحظات که هر ثانیه ش ن ...
ان شالله خودت به زودی بارداربشی یه پسر سالم و سرباز امام زمان ....من هر وقت میخام از خدا پسر بخام میگم یا امام زمان یه پسر به من بده و سرباز خودتون باشه نذر قیام خودتون .