2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7026389 بازدید | 683107 پست
سلام خوبی؟  مبارک باشه انشالله انتقالت مثبت بشه عزیزم🤲🌺 منم رویان دومرحله ای انتقال دادم ۱ ...

ان شاالله دو هفته دیگه خوش خبر باشین  و دلتون و دل ما شاد بشه 🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خوبی؟  مبارک باشه انشالله انتقالت مثبت بشه عزیزم🤲🌺 منم رویان دومرحله ای انتقال دادم ۱ ...

چندتا جنین براتون انتقال دادن؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر خودم میگه نرماله نمیخواد دارو

خوب میگه نرماله پس مشکلی نیس نگران نباش من دکتر خودم گفت بالاس ولی نرفتم غدد دارو داد اومد پایین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره خودمم ترس همینو دارم چندماه پیش دادم یکم پایین‌تر از این بود الان باز بالاتر رفته بله حتما پیش د ...

حتما برو من مرکز موقع انتقال چون پایین بود گفت جمعه ها قرص نخور بعد  تعجب کردم یهو از زیر یک شده 17 دکتر غدد گفت من میدونستم می‌ره بالا خودم  اینقدآوردم پایین نباید دخالت میکردن قرصتو کم میکردن الآنم گفت نگران نباشم دو هفته دیگه آزمایش بدم ان شاالله با این دوز جدید دارو میاد پایین

2804
خوب میگه نرماله پس مشکلی نیس نگران نباش من دکتر خودم گفت بالاس ولی نرفتم غدد دارو داد اومد پایین

خوب اول ۳.۲ بود الان شده ۳.۳۵ میترسم باز بالاتر بره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم رفتی سونو؟

سلام سحرجان خوبی

اره رفتم مطب

چقدرجومطب بهترازبیمارستانه

گفتم استرادیول ندادین منم خودم شروع نکردم

گفت کارخوبی کردی بزارآندومتربریزه

ازامروز روزی ۳تابخور

سینافکت وگفت ۲۵ تابزن

استرومارینم روزی یکی  

گفت رحمت خوبه

ضخامتم گفت هفته دیگه میگم

گفت اگه همه چی اوکی باشه اخرخرداد انتقال میدم

خدایابه امیدخودت🌺
سلام فاطمه جان خوبی من همچنان خونریزی دارم پد استفاده میکنم دارو هم فقط داکسی داده گفته نتیجه پاتولو ...

فاطمه جان عزیزم به سلامتی هیسترو انجام دادی؟

😭😭😭😭😭 مرگو جلو چشمم دیدم نمیدونم چی شدم پاشدم برم دستشویی چنان سرم گیج رفت چشام سیاهی عرق سرد به جونم نشست فقط افتادم  وااای خدا این چی بود میگم نکنه به خاطر دور نافی بد زد امشب خون مردگی شد اشتباه جای دیگه خورده

سلام رادیس جان خوبی؟ فدای تو ممنونم 🙏🌺 آره دیگه منم یه سه روزه دو تا بلاست انتقال دادم در دومرحل ...

به سلامتی 🥰🥳ان شاالله عزیزم چهار ده روز دیگه دلتون و دل ما شاد میشه این پیام رو ندیده بودم برام باز نشده بود آخرها ازتون پرسیدم 🥰🥰🥰 

الهی بمیرم برا دلت خواهر😭😭 چه روز نحسی بود ۱۶ خرداد منکه تا ابد این روز نحس رو یادم میمونه💔

خدا نکنه عزیزدلم 

عزیزم تسلیت میگم فوت مادر بزرگ عزیزتو خدا رحمتشون کنه  انشاالله با خانم حضرت زهرا (س)همنشین باشن🤲

الهی و ربی من لی غیرک

سلام سلطان بیبیچک وارد میشود 

من یک عدد انتقالیه ۱۳هم هستم امشب روز ۴ انتقال ✋️✋️✋️✋️با بیبی چکی در دست 

منفی خالص 😄😄😄😄😄

اقا خودم میدونم زوده ولی الکی به من نمیگن سلطان 🤣🤣🤣🤣🤣

2809