2777
2789

اول از کسانی که اعتقاد ندارند خواهش میکنم تاپیک رو ترک کنند من خودم بالای ۳۰ ازدواج کردم با این کار خواستگاران خوبی داشتم و هر دو طرف موافق بودند تا یه مراحلی پیش میرفت و یهو بی دلیل بهم میخورد من با کشف مطلب در خواب که تو تاپیک آخرم هست تو خواب بهم گفتن هم سحر دارم هم جن عاشق ،و کسی که با سحر و طلسم و چشم زخم مانع ازدواجم بود از آشنایان بود منم شروع کردم به پخش قرآن بقره،یس،اذان مخصوصا موقع خواب با صدای کم،و اوایل خوابهای ترسناک میدیدم که نشان دهنده این بود که موکل سحر و جن عاشق دارند اذیت میشن برای همین قصد ترساندن منو دارند تا ادامه ندم اما من ادامه دادم برای محفظت میتونین قبل از خوتب ۱۰ بار آیت الکرسی بخونید و دور خود بصورت دایره فوت کنید من ادامه دادم  و کم کم کشته شدن موکل سحر و تو خواب میدیدم بهرحال با کمک قرآن تونستم ازدواج کنم تجربه دیگرم برای بخت گشایی یکی از عزیزانم هست که در ادامه تعریف میکنم

اول از دوستانی که وارد تاپیک میشن خواهش میکنم برای روح مادر عزیزم یک صلوات بفرستید و از خدا بخواین گناهانش رو ببخشه و بهشت نصیبش کنه هر که این لطف رو میکنه لایک کنه تا منم براش صلوات بفرستم و برای خوشبختیشون دعا کنم

در مورد یکی از عزیزانم که در ازدواجش مشکل میافتادوچند سال بود خواستگار خوبی نداشت با این که از همه نظر چه تحصیلات و کار و وضعیت خوانوادگی در سطح خوب بودیم   چند سال دعا کردم قرآن خوندم چله یس گرفتم ولی جوابی نگرفتم  تا اینکه تو خواب دیدم بهم گفتم که جن عاشق داره و اگه قرآن پخش کنه جن عاشق از بین میره اما اون شخص به حرفهای من اعتقادی نداشت و برعکس داعم در حال ترانه پخش کردن بود و به خاطر ناامیدی نماز رو ترک کرده بود من نذر نماز شب کردم و نذر کردم تا آخر عمرم اگه خدا لایق بدونه شبی ۲ رکعت نماز شب بخونم البته نماز شب ۱۱ رکعته اما چون میخواستم برای همیشه بخونم دو رکعت نذر کردم که انشالله بتونم بخونم اویل سخت بود از خواب پا میشدم و گوشی رو خاموش و دوباره میخوابیدم اما کم کم تونستم و شروع به نماز شب کردم من ۲ رکعت نماز شب بعد استغفار برای خودم و اون شخص و مادر عزیزم میکردم و بعد دعا کمتر از ۳ ماه خواب دیدم جن عاشق اون شخص کشته شده و بهم گفتند دیگه میتونه ازدواج کنه خدا رو شکر چند مورد خواستگار خوب پیدا شد و ایشون عقد کردند و انشالله خوشبخت بشن من تجربه خودم رو با شما در میان گذاشتم شاید برای یکی مفید باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من توصیه ام به دوستانی که تو ازدواجشون مشکل میافته اینه که خوندن و پخش قرآن رو برای دور بودن از شروبدی انجام بدن و برای بخت گشایی نماز شب و بعدش استغفاربخونند در حد توان کمک به دیگران مثل صدقه کوچک و خوشحال کردن غمگین ،امید دادن به ناامید ،دوری از شکستن دل و مسخره کردن دیگران، در حد توان گناهان رو کم کردن

2804
در مورد یکی از عزیزانم که در ازدواجش مشکل میافتادوچند سال بود خواستگار خوبی نداشت با این که از همه ن ...

میشه امشب به نیت من بخونی هرکاری میکنم بختم باز نمیشه خیلی چله و دعا گرفتم 

اول از دوستانی که وارد تاپیک میشن خواهش میکنم برای روح مادر عزیزم یک صلوات بفرستید و از خدا بخواین گ ...

وضعیت سایت اینطوریه که صبحا یاد تمام مشکلاتشون از اول عمرشون می افتن و صبح آدم رو قشنگ خراب میکنن

از ظهر یاد مادرشوهر و جاری و خواهر شوهرن شبا ازدواج و آخر شبا +۱۸

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
در مورد یکی از عزیزانم که در ازدواجش مشکل میافتادوچند سال بود خواستگار خوبی نداشت با این که از همه ن ...

خیلی ممنون عالی بود پستت 

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
استغفار چجوریه

میگی استغفرالله و اتوب الیه